web analytics
Info za turiste još tekstova...

Info o Grčkoj još tekstova...

Info o mestima još tekstova...Utisci sa letovanja još utisaka...
dodaj utisakStudios Doukas


5474 Potos - Tasos
DA www.studios-doukas.gr
Tasos +30 25930 51925, +30 6972 341 866
Apartmani +30 25930 41200
Potos 64002 Thassos, Greece

Opis

Studios Doukas je porodičan kompleks koji se sastoji od komfornih studija i nalazi se na južnom delu ostrva Tasos, u mestu Potos. Kompleks je izgrađen na mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra mesta Potos (200m) i plaže, okružen je zelenilom i nudi jedinstven i opuštajući odmor na ostrvu Tasos.

Smeštaj

Studios Doukas ima komforna studija koja mogu da prime 2-4 osobe. Studija su potpuno opremljena i imaju privatnu kuhinju.

Pogodnosti kompleksa

• Klima uređaj
• TV
• Kupatilo
• Terasa
• Potpuno opremljena kuhinja
• Vrt
• Blizu centra mesta Potos
• Mirna lokacija
• Parking
• Roštilj

Potos - Tasos

Mesto Potos nalazi se na južnoj strani ostrva Tasos, u zalivu između rtova Kefalas i San Antonio. Potos je udaljen 47km od glavog grada i luke Limenas i 28km od druge luke u mestu Prinos. Potos je 60 godina bilo ribarsko mesto koje se polako razvijalo i u poslednjih nekoliko godina je postalo jedno od najpopularnijih turističkih letovališta na ostrvu sa dobrim noćnim životom, sobama, apartmanima i svim ostalim uslugama koji će ispuniti sve vaše zahteve.

U mestu postoji velika plaža dužine oko 1 km i na dve lokacije nudi suncobrane, stolice, ležaljke... Na plaži se nalazi dosta restorana i kafića. Druga plaža se nalazi na istočnom obodu Agios Antonisa i tu  su nalazi dosta restorana i luksuznih hotela.


Pošaljite upit vlasniku objekta

Pročitaj pre slanja upita  Sačekajte, upiti se šalju!   Sačekajte, upit se šalje!


Vaši komentari


hoteli u grckoj vremenska prognozay grcka evia%2cpefki mesec jun%2c2014 supermarketi na tasosu 2012 grckainfo.com pelion thanos apartments%e2%80%8f kilometraža beograd solun youtube slike limenas vila eleni neos marmaris vila dimitris pelion vremenska prognoza temperatura vazuha u pargi ahilion pretra%c5%bei fotini house for you vila beograd pefkohori put opis parka skolski sastav villa christina skiathos duplex apartment leptokaria sat patrola put do grcke emisuja satput za grcku nekretnine u izoli lidl stavros aktuel vremenska prognoza grcka leptokarija15 dana arandjelovac pefkohori vila noulis oakdlnaipdhfojbdfa nea moundania jumbo robna kuca. bugarska igracke anti 2 tessaloniki katerina
Svi tagovi

0.3441 sec