O namaGrckaInfo.com je prvi website na srpskom jeziku specijalizovan za Grčku koji nudi veliki broj korisnih informacija kao i platforma za povezivanje turista sa vlasnicima smeštaja u ove dve zemlje.

Mi nismo turistička agencija, ne prodajemo aranžmane za Grčku i postojimo isključivo da bismo vam približili Grčku kao turističku destinaciju, upoznali vas sa njenim lepotama i mnogim korisnim informacijama, predstavili vam smeštajne objekte u Grčkoj na srpskom jeziku i omogućili vam letovanje u Grčkoj bez agencije - po zvaničnim cenama vlasnika objekata.

Online se bavimo turizmom već 14 godina uz prethodnih 27 godina iskustva u radu na terenu na raznim destinacijama Grčke.

Članovi našeg malog tima su stacionirani u Grčkoj, Holandiji i Srbiji

Ponosni smo što smo uspeli u ciljevima koje smo postavili, a to je da budemo objektivni u pisanju i izveštavanju o Grčkoj i prvenstveno steknemo i zadržimo poverenje naših posetilaca.

Ponosni smo i na to što nas mnogi pratioci i posetioci smatraju za jedine koji Grčku ne prikazuju nerealno i kroz "ružičaste naočare" već upravo onakvom kakva ona i jeste - savršena u svojoj nesavršenosti (ili obrnuto).
 Kako nam nikada cilj nije bio kvantitet već prvenstveno kvalitet apartmana koji se nalaze u ponudi našeg sajta, za svaki smeštaj pre unosa istražujemo recenzije turista kako na domaćim tako i na stranim forumima i sajtovima.

Koliko god da objekat ima nisku cenu izdavanja, nikada ne prihvatamo saradnju sa onima za koje je veći broj turista imao žalbe na higijenu, neljubaznost vlasnika itd... 

Ne želimo nezadovoljne turiste, želimo srećne turiste, jer smo svesni da se veliki broj vas odriče nekih drugih stvari da bi proveo 7 ili 10 dana na moru sa svojom porodicom.

Nakon više godina poslovanja zaista možemo reći da sarađujemo sa veoma pouzdanim i gostoprimivim vlasnicima kojima je zadovoljan gost prioritet, i uvek napominjemo da su korisnici našeg sajta zadovoljni nama upravo i pre svega zahvaljujući profesionalnošću i korektnošću vlasnika smeštaja u Grčkoj.
 


 

Naš cilj nije samo da odete srećni u Grčku - cilj nam je da se iz nje i vratite srećni!