Pročitaj pre slanja upita


Kako poslati zahtev za rezervaciju smeštaja sa našeg sajta - lako i veoma brzo

Nakon što izvršite pretragu smeštaja na našem sajtu i odlučite se za željeni objekat, kliknite na dugme "Pošalji zahtev za rezervaciju" ili "Pošalji upit za dostupnost"

1. Popunite obavezna polja u zahtevu.  

    - Ukoliko vaši datumi dolaska i odlaska nisu fiksni, obavezno to napomenite u upitu da bi vlasnik objekta u slučaju popunjenosti mogao da vam ponudi druge slobodne termine. 
    - Proverite dobro da li je vaša email adresa popunjena tačno. Ukoliko unesete neispravan email, vlasnik objekta neće biti u mogućnosti da vam odgovori. 
    - Nemojte slati upite sa pitanjem "Koja je cena apartmana..." ili "Koliko košta 10 dana..." ukoliko na stranici tog objekta već postoji cenovnik. 
    - Ukoliko imate dodatno pitanje u vezi objekta, možete ga postaviti u polju "Poruka". 

2. Kliknite na dugme POŠALJI ZAHTEV.


Nakon slanja upita

Molimo vas da budete strpljivi iako većina vlasnika objekata u Grčkoj vrlo brzo odgovara na sve upite koje dobiju. Međutim ponekad usled velikog obima njihovog posla odgovor na upit vam može stići na mail nakon 3-4 dana. Obavezno proverite Spam ili Junk folder Vašeg email programa, jer se ponekad dogodi da email nekog od njih završi u Spamu. 

Ukoliko i nakon 3-4 dana još uvek niste dobili odgovor to znači da ste prilikom slanja upita verovatno greškom uneli neispravnu email adresu i odgovor vlasnika vam neće stići. U tom slučaju potrebno je da zahtev pošaljete ponovo, ovaj put sa ispravno unešenom email adresom. 

Ukoliko vam je odgovor potreban hitno i želite odmah da stupite u kontakt sa vlasnikom, koristite brojeve telefona smeštaja na prezentaciji objekta (možete poslati sms poruku ili koristiti Viber).

  

Uplata depozita vlasniku objekta

Uplata depozita koju uglavnom većina vlasnika smeštaja traži unapred i koja najčešće iznosi 20-50% od ukupne cene, je standardna procedura koja i vama, a i vlasnicima apartmana/vila/hotela pruža sigurnost rezervacije: vlasniku je depozit garancija da ćete doći određenog datuma i da im smeštajna jedinica neće ostati prazna, a vama garancija da će vas smeštajna jedinica čekati pod uslovima koje ste dogovorili sa vlasnikom.


Ukoliko ste sa vlasnikom smeštaja precizirali sve detalje vaše rezervacije, nema razloga za brigu. Naš savet je da pre uplate precizirate sledeće:

- broj noćenja
- datum dolaska i odlaska
- tip apartmana/sobe (dvokrevetni, trokrevetni itd)
- pogled (ukoliko ste zahtevali poseban)
- iznos depozita
- iznos ostatka za uplatu pri dolasku
- sve ostalo što smatrate da je bitno da znate pre uplate

Ovde pročitajte na koji način najbrže i najpovoljnije možete uplatiti depozit za smeštaj u Grčkoj.