Pozovite "Atlas24h pomoć na putu" na broj 069/767-736 i ostvarite popust

Turisti koji na letovanje u Grčku idu svojim kolima znaju da je kvar automobila jedna od najneprijatnijih situacija koja ih može zadesiti na putu, pa čak i onda kada imaju nove automobile.

Osim što vam može pokvariti dugo očekivan odmor, neretko šlepovanje i popravka u stranoj zemlji kao što je Grčka, mogu koštati isto koliko i jedno celo letovanje za porodicu.

Koliko ova situacija može da bude neprijatna tokom dnevne vožnje kada se nađete u Makedoniji, Bugarskoj ili Grčkoj, sa malom decom u kolima, na visokim temperaturama, u zemlji u kojoj ne znate kome biste se obratili za pomoć ili savet šta raditi sa pokvarenim kolima na putu, čini nam se da je utoliko teža ako i vi, kao i većina turista, do Grčke vozite noću.

Tokom svake letnje sezone javljaju nam se turisti kojima se automobil pokvario u Grčkoj ili na putu do nje, i pitaju šta da rade, gde da nađu dobrog majstora, kako da budu sigurni da neće biti prevareni u servisu... Cene popravke i auto delova u Grčkoj su prilično više nego u Srbiji pa je razumljivo koliki problem je ovo predstavljalo našim ljudima na letovanju.

Atlas24h pomoć na putu paketi nisu skupi, a znače mnogo

Opcija osiguranja od ovakvih situacija je "Atlas24h pomoć na putu" koja košta manje od 3.000,00, a može vam pokriti velike nepredviđene troškove.

Kada smo prošlog leta pitali posetioce naše Facebook stranice šta je najbolje raditi i kome se obratiti kada je u pitanju ovakav peh, većina turista koja je imala prilike da koristi "Pomoć na putu 24h" preporučila je Atlas Servis kao jednu od najprofesionalnijih kompanija.

Najveći broj pozitivnih komentara odnosio se na njihov korektan odnos prema klijentima i veoma brzu reakciju kod slučaja potrebe asistencije i šlepanja, čak i tokom noći. Komentare možete pročitati OVDE.

Zaposleni u Atlasu žele i ove godine da se oduže svima vama koji ste im ukazali poverenje i obraduju vas lepim poklonima i popustima za kupovinu paketa "Atlas24h pomoć na putu".


Za vozače koji u Grčku putuju preko Makedonije - ušteda 2.990,00

• Uz kupovinu Plavog paketa koji košta 2.990,00 dinara i važi za teritoriju Srbije, svaki kupac dobiće BESPLATAN paket pomoći na putu i na teritoriji Makedonije i Grčke u trajanju od mesec (30) dana

Paket podrazumeva sledeće:

• Jedno besplatno šlepovanje do 100 km ili manji servis na licu mesta (struja, pneumatik, nestanak goriva) do 100 km besplatno ili dostava ključeva do 100 km besplatno

• Čuvanje vozila 1 dan besplatno
• Prevoz 2 putnika besplatno
• Prevoz priključnog vozila besplatno
• Organizacija prevoza ostalih putnika besplatno
• Organizacija prenoćišta besplatno
• Pravni savet u slučaju saobraćajne nezgode besplatno
• Popust od 20% za dalje prevoze (neograničen broj slučaja)


OBJAŠNJENJE O PROCEDURI U SLUČAJU ASISTENCIJE NA PUTU PROČITAJTE OVDE.


Pozovite broj 069/767-736 i ostvarite popust

• Pozovite Atlas24h pomoć na putu na poseban broj samo za posetioce našeg sajta 069/767-736
• Navedite da ste popust videli na našem sajtu
• Kupite paket i planirajte bezbrižno putovanje na more

• Paket možete poručiti i online OVDE, a da biste ostvarili popust u napomeni napišite "GrckaInfo paket". Vrlo brzo nakon prijema porudžbine pozvaće vas operateri Atlasa i objasniti vam sve pogodnosti i sadržaje paketa.


Za vozače koji u Grčku putuju preko Bugarske - ušteda 1.000,00

• Svaki kupac Plavog paketa može da kupi paket "Pomoći na putu 24h" EVROPA koji pokriva celu teritoriju Evrope, pa tako i Bugarske (osim Srbije), po PROMO ceni od 1.990,00 dinara (redovna cena je 2.990,00 dinara - popust 1.000,00 dinara)

EVROPA paket nudi neograničen broj asistencija koje obuhvataju:
 


Pozovite broj 069/767-736 i ostvarite popust

• Pozovite Atlas24h pomoć na putu na poseban broj samo za posetioce našeg sajta 069/767-736
• Navedite da ste popust videli na našem sajtu
• Kupite paket i planirajte bezbrižno putovanje na more

• Paket možete poručiti i online OVDE, a da biste ostvarili popust u napomeni napišite "GrckaInfo paket". Vrlo brzo nakon prijema porudžbine pozvaće vas operateri Atlasa i objasniti vam sve pogodnosti i sadržaje paketa.


Zahvaljujemo Atlasu i ove godine na ovom lepom gestu za naše turiste, jer svaki ušteđeni dinar nekome znači mnogo.

Ukoliko nemate svoje vozilo, a imate prijatelja koji će ovog leta u Grčku putovati svojim automobilom - pošaljite mu ovaj link i omogućite da on ostvari popust na kupovinu osiguranja pomoći na putu 24h.

Napiši komentar
1707 Ljiljana Nikolić   11/06/2018
Da li mogu da uzmem plavi paket za avgust?
1728 Biljana Ilic   18/06/2018
Koji paket uzeti za auto koji ide u junu za Grcku pa opet u julu do 1.8.2018? Pozdrav!
1734 GrckaInfo.com   18/06/2018
Za sve dodatne informacije koje ne postoje u tekstu pozovite Atlas Servis na broj 069/767-736.
1732 Luka Đukić   18/06/2018
Kiliko košta godišnja članarina tj.osiguranje kod vas
1894 Marko dotlic   24/07/2018
Pozdrav. Koliko kosta za crnu goru i srbiju paket?


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu