Da drugi ne prođu loše
04/03/2016 Tekst ažuriran 08/10/2017 Iskustva 0

Smatram da je moja građanska dužnost da obavestim sve nesrećnike koji se odluče na avanturu rezervacije studija u vili ''Tasos'' u Stavrosu, postoji studio br 4 koji se nalazi iznad garaže, na čijem je krovu smešten kolektor sunčeve energije za grejanje vode i slično, a koji je postavljen u nivou terase studija br.4. pa ste tokom boravka u njemu prinuđeni da udišete izduvne gasove i imate bajan pogled na kolektor. 

Ako se obratite predstavniku agencije da vam zameni sobu reći će vam da su prebukirani, da drugi put idete u hotel sa 5 zvezdica i da za novac koji ste platili (125 evra u vansezoni za 10 dana) ste dobili super sobu. Čudo da jedan turistički radnik ne zna da između hotela sa 5 zvezdica i ćumeza kakav je studio br 4 u vili ''Tasos'' u Stavrosu postoji još čitav niz kategorija soba, a neke sasvim pristojne se mogu iznajmiti i za 125 e. 

Takođe sam sigurna da ni jedna iole pristojna agencija u Evropskoj uniji ne bi svojim klijentima ponudila nešto slično ni za 12.5e ( dvanaest i po evra). A i mnogi naši ljudi ne bi tamo boravili ni besplatno kad bi im pre polaska bilo objašnjeno o kakvom je ćumezu reč.


Sole

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu