Dr. Niki Lamnatou: Pedijatar u Nikitiju koji govori srpski jezik
30/01/2018 Tekst ažuriran 24/06/2019 Komentara 1

Kada krećemo na odmor u Grčku sa decom, obično nam ne pada na pamet da ponekad nepoznavanje jezika može da nam napravi bespotrebne poteškoće kako u lepim, tako i u onim ne naročito lepim situacijama, kao kada nam na primer na letovanju zatreba pedijatar.

Sa detetom koje ima visoku temperaturu, ne znajući u prvi mah kome da se obrate, roditelje neretko obuzme strah.

Srećom, ako letujete na Sitoniji, a kojim slučajem vam zatreba pomoć lekara, pedijatar Dr. Niki Lamnatou ima svoju ordinaciju u Nikitiju i govori srpski jezik veoma dobro.

Dr. Niki sarađuje sa svim osiguravajućim kućama iz Srbije i prihvata sva putna osiguranja tako da vam neće biti potrebno da dodatno plaćate pregled deteta.​

 Za doktorku Niki, naši turisti čiju je decu imala priliku da leči, kažu da je detaljna, posvećena, ljubazna i strpljiva, a deca je se ne plaše kada čuju da govori njihov jezik.

 


"Imam male pacijente iz Srbije koji dolaze kod mene na pregled svakog leta, a sa nekoliko porodica sam postala i prijatelj. Volim da radim sa decom, ali isto tako volim da sam u kontaktu i sa vašim narodom. Većina roditelja se iznenadi kada dovede dete na pregled i čuje da im se obratim na srpskom"


Rođena na ostrvu Samos, na Sitoniji boravi već 20 godina, a ordinaciju u Nikitiju ima od 2012. godine. 

Ordinacija Dr. Niki Lamnatou se nalazi nedaleko od magistrale i centra Nikitija, tačnije u ulici levo od semafora kada dolazite iz pravca Soluna ili desno od semafora u slučaju da dolazite iz Neos Marmarasa.


Dr. Niki Lamnatou možete posetiti ili kontaktirati telefonom:

Radno vreme: svakog dana 10:00-14:00 & 18:00-20:00.
Telefon: +30 23750 20108 Mobilni: +30 697 0019772


Napiši komentar
2043 Vesna Gudelj   29/09/2018
Ovog leta smo imali takvu srecu da smo morali oba deteta da vodimo na pregled, sa jednim nas je dr. Niki cak i u bolnicu uputila. Tom prilikom, iako je bio viked, i svog supruga je zvala da prisustvuje pregledu deteta i da da svoje misljenje iako on ne radi sa njom u ordinaciji. Uvek dostupna, ljubazna, spremna da posavetuje, izadje u susret, a i da da pravu dijagnozu. Samo reci hvale imamo za nju.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu