Verovatno da ne postoji turista koji nema želju da svoje letovanje u Grčkoj provede u nekom od hotela ili apartmana na plaži ili sa pogledom na more, a sve to po povoljnoj ceni. 

Smeštaj u Grčkoj na plaži najčešće može biti dosta skuplji od smeštaja koji su udaljeni od mora, ali pomisao da se svakog jutra budite uz zvuk talasa i miris mora ili da pretrčite deo do plaže i bućnete se u vodu, nekada zaista nema cenu.

Apartmani blizu plaže mogu biti velika prednost porodicama sa bebom kao i trudnicama ukoliko ne žele da ceo dan provedu na plaži na najvećem suncu.

Ako želite da se probudite, pogledate kroz prozor i imate predivan pogled na plavo Jonsko ili Egejsko more, možete izabrati neke od apartmana, hotela ili vila na plaži iz naše ponude.

U glavnom meniju pod nazivom Smeštaj izaberite regiju i mesto u Grčkoj u kojoj biste voleli da provedete odmor. U filterima sa leve strane sajta obeležite polje Udaljenost od plaže "manje od 200m" i otvoriće vam se stranica te oblasti sa svim smeštajem koji se nalazi pored ili nedaleko od plaže.


Pogledajte takođe i naše preporuke za:

Vile u Grčkoj na plaži

Tasos apartmani na plaži

Tasos hoteli na plaži

Kasandra apartmani na plaži

Sitonija apartmani na plaži

Sitonija kampovi na plaži

Grčka apartmani i hoteli sa bazenom na plaži

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu