Grkinja na Kritu iznajmljuje turistima krevet u dvorištu!
05/04/2019 Tekst ažuriran 10/11/2020 Iskustva 0

Jedan od najneobičnijih smeštaja koje turisti mogu iznajmiti za letovanje preko popularne platforme Airbnb, nalazi se na ostrvu Krit.

Sa imenom koje obećava „Letnji krevet pod zvezdama“, žena iz grada Paleokastro, blizu Herakliona, ima cilj da privuče turiste koji žele da iskuse gostoprimstvo Krita… bez krova nad glavom.

Grkinja koja iznajmljuje krevet na otvorenom u dvorištu svoje kuće, opisuje ga na Airbnb-u kao lep i topao krevet "samo sto metara od plaže i trinaest kilometara od grada Herakliona."

Ona takođe obećava da će onaj ko iznajmi njen krevet moći da "sanja pod hiljadama zvezda noćnog neba". Gost kreveta ima “luksuz” da koristi i zajedničku kuhinju, toalet i kupatilo.

Vlasnica objekta naplaćuje ovaj krevet bez krova nad glavom samo 32 € po noćenju, ali bez uključenog klima uređaja, televizora, grejanja ili požarnog alarma. Ipak doručak i veš mašina su na raspolaganju gostima.

Takođe, ukoliko gost želi luksuznu uslugu čišćenja, moraće da plati "smeštaj" 41 € po noći!

Gosti su zapravo već boravili ovde prošlog leta i koristili otvoreni krevet ispod zvezda, a njihove recenzije su prilično pozitivne.

Jedan od gostiju je primetio da je sve bilo dobro, osim činjenice da je u blizini put pa je buka bila “prilično dosadna”. Među komentarima gostiju može se pročitati i "da je krevet sladak i romantičan, a vrt zadivljujući".


Izvor: Greece.greekreporter.com

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu