Hoteli i apartmani u Grčkoj koji primaju pse
07/03/2018 Komentara 3

Svake godine se sve više povećava broj turista koji na letovanje u Grčku žele da povedu i svoje kućne ljubimce, najčešće pse.

Nekada je razlog za to nemogućnost pronalaska adekvatne osobe za čuvanje dok su vlasnici na odmoru, ali najčešće se radi o velikoj želji vlasnika da njihov ljubimac uživa sa njima na moru kao ravnopravni član porodice.

Zato je jedno od najčešćih pitanja koja dobijamo "Koji smeštaj je pet friendly u Grčkoj" ili " Kako pronaći smeštaj u Grčkoj koji prima pse".

Na našem sajtu u glavnom meniju Smeštaj pronađite regiju, ostrvo ili mesto u kom želite da letujete, a u filterima sa leve strane obeležite polje "Dozvoljeni kućni ljubimci". Sačekajte sekundu da se stranica osveži i videćete listu svih pet friendly smeštaja. 

Savetujemo da i ostalim objektima koji nisu na spisku, a interesuju vas, pošaljete upit za pse, jer uvek postoji mogućnost da ih prime iako to nisu striktno naglasili.

Imajte na umu da većina pet friendly smeštaja u Grčkoj prima manje rase pasa (do 10 kg), nešto su ređi oni koji primaju i veće pse, a može se desiti da vam neko od vlasnika smeštaja zatraži i doplatu za psa.

Ipak ne odustajte i ukoliko je vaš ljubimac socijalizovan, naglasite i to obavezno u upitu.

Pročitajte obavezno i tekst U Grčku sa psom i saznajte šta vam je potrebno od papira za putovanje sa psom u Grčku.

Ukoliko ste već letovali sa svojim ljubimcem u Grčkoj, napišite u komentarima preporuku i naziv smeštaja za koji znate da je pet friendly.

Napiši komentar
1637 Ljubica simenic   22/05/2018
Ako neko može da mi kaze koji hoteli su pet frendli na kasandra.
1638 GrckaInfo.com   23/05/2018
Ljubice, trenutno 15 hotela i apartmana na Kasandri prihvata pse u smeštaju. Ovo je link gde ih možete pogledati goo.gl/Wq6Tvb . Možete poslati i ostalim apartmanima, a ukoliko je vaš ljubimac socijalizovan, naglasite i to obavezno u upitu.
2097 Ljilja P.   13/01/2019
Pet friendly apartmani, moderno uređeni, lepi, čisti, na izuzetnom mestu i jako ljubazne gazde u Haniotiju. Moje iskrene preporuke za "Porto Bello". Letovala 2018. sa porodicom i pudlom. I opet ćemo kada nas put nanese u taj divan gradić.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu