Kalitea - Kasandra | Ocene, mišljenja, pohvale, kritike turista
11/10/2019 Komentara 8

 

✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2721 Maja Zlateva   12/10/2019
Mesto predivno, voda tirkizna. Jedno sto meni nije prijalo je glasna muzika nocu od diskoteke zbog koje nisam mogla spavati. Put do plaze je velika udolnica tako da za vracanje je malo teze , ali nije problem ako idete kolima na plazu, mi smo isli pesice meni to nije smetalo. Uvece imate da prosetate mnogo ducana, dosta je guzve kafici, picerije, poslasticarnice, fliperi...
2743 Adam Stojanović   12/10/2019
Lepo mesto, za mlade najbolje mesto na halkidikiju. Preporuka za one koji vole da izlaze: obavezno izlazak u club PEARL pa na after u club ANGELS!!! Brutalna kombinacija, pršti!
2747 Stashalonii   12/10/2019
Necete pogresite ako odaberete bas Kaliteu, sve preporuke, prelepo mesto, more nestvarno... Ne volim da ponavljam mesta, ali ovde cu sigurno opet doci.
2749 Mladena Jakjimovska   12/10/2019
Prekrasno more, prekrasni plazi, skupa usluga, do plaza se stignuva po blaga udolnina. Ubavo mesto prepolno so koza i krzno, mnogu dukani.
2779 Miloja Kozarcic   13/10/2019
Jedna od najlepših plaža, mesto ne preveliko ali odlično za sve uzraste. Jedina zamerka, bili malo udaljeni od plaže, ( Meli hotel) nije baš zgodno!
2792 Biljana Desnica   13/10/2019
Dilemu za koje mesto dati komentar,jer sam letovala u više mesta koja se ocenjuju, rešila sam tako da se odlučim za Kaliteu iz jednostavnog razloga: najlepša gradska plaža i najlepši pogled na Egej, po čemu je mesto i dobilo ime. Kod odluke gde na more uvek se opredeljujem plažom, a Kalitea je opravdala izbor , pa one stepenice koje mnogi turisti navoda kao prepreku i problem nisam tako doživela , već kao malu rekreaciju. Jedan oblačan dan u Kalitei naveo nas je da obiđemo obližnji Afitos i shvatimo da se nikad ne zna zašto je nešto dobro. Taj dan se nismi kupali,ali smo uživali u prelepom Afitosu . Sama Kalitea osim čiste i lepe plaže pruža priliku za šetnju po živopisnim uličicama punih suvenirnica, poslastičarni i butika kožom i krznom. Smeštaj je bio prosečan, ali je odgovarao opisu iz ponude agencije.
2834 Miki Radovic   16/10/2019
Iskreno samo smo svratili na pice na proputovanju od Kasandre do Sitonije, polili pice u Delfin baru na uzvisenju sa kojeg se pruza fenomenalan pogled na plazu I Sitoniju. Pogled od milion dolara, more divno, plaza isto, svakako cemo u narednom periodu doci u Kaliteu na duzi period, citaj odmor
2861 Radmila   20/10/2019
Jedina plaza na Kasandri koja odaje utisak kao da ste negde drugde. Pesak divan, more cisto i mirno. Za zabavu odlicno. Ocena 9+


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu