Lagomandra plaža - Sitonija | Ocene, mišljenja, pohvale, kritike turista
15/10/2019 Komentara 5

 

✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovu plažu
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njoj
✓ Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovoj plaži.

Napiši komentar
3019 Svetlana   01/02/2020
Prelepa plaza, fenomenalna za ronjenje, prirodni hlad...veliki minus sto je zaledjina plaze jako, jako prljava...puna djubreta i ljudskog izmeta.
3020 Silvana Novaković   01/02/2020
Najlepša, duga, podeljena na dva dela rtom, s krupnim peskom, kratkim plićakom i bistrom vodom. Prvi deo sa ležaljkama ima samo jednu muziku, što je bitno ako ne volite da se osećate kao u Sutomoru. Ležaljke u prvom redu bile 12 e, doduše samo jedno drvce i tu je uvek zauzeto; redovi dalje od vode s ležaljkama od 10 i 8 evra, sve bez konzumacije, koliko se sećam. Tuševi rade. Restoran bliže hotelu, ima pristupačna gotova jela: giros, suvlaki, musaka, sendviči, salate... Kafe s nadstrešnicom malo dalje od ležaljki, što smatram pozitivnim. Konobari na plaži vrlo ljubazni i dostupni. Upozore vas da nije dozvoljeno uneti svoj frižider, ali vam ne stoje na glavi ako to uradite. Teren za odbojku na pesku s mrežom, uredan. Taj prvi deo bliže hotelu Lagomandra uglavnom okupiran ležaljkama, ali ima i slobodnih delova pre i posle. Borovina, prirodni hlad, ima mesta i za šatore pošto se od puta do drugog dela plaže prolazi kroz šumarak.. Drugi deo plaže, iza isturenog rta, slobodan za sopstvene suncobrane, uz odeljak za sportove na vodi. I hotelski gosti plaćaju ležaljke, doduše, mislim nešto manje. Parking relativno uređen, često zauzet ako kasnite, ali primaju na parkiranje i u okviru hotela. Ima nekoliko vila uz put do plaže, relativno skup ali odlično sređen smeštaj. Auto-kamp postoji. Meni svakako omiljena plaža, što se vidi po prikazu, s obzirom da se rado prisećam detalja :)
3022 Marija   02/02/2020
Lagomandra je moja omiljena plaža na Sitoniji a sigurno u mojih top 5 plaža u Grčkoj i to pre svega zbog obilja prirodnog hlada i dovoljno prostora pa nema gužve koliko god da je posećena a jeste. Lako je dostupna, na 5-6 km od prvog većeg mesta tj. Neosa, put je asfalni, ima dovoljno parkinga i to takođe u hladovini. Voda je čista, prozirna, po dnu kao i na obali je sitan šljunak, ulaz je postepen ni previše strm ni previše ravan. Mi obično ovde provedemo prvih nekoliko dana letovanja dok se naviknemo na vrućine i dok ne pripremimo kožu za grčko sunce ali da se ja pitam ja bih mogla svih 10 dana tu provesti.
3026 Ljiljana Đukić   04/02/2020
Obišli smo ma skoro sve plaže u regionu,ako budemo išli i ove godine u Lagomandru ne verujem da ćemo bilo gde ići osim biti na plažu Lagomandre.Sve pohvale za plažu,osoblje hotela plaže i plažnog bara.Sve u svemu čista desetka.
3027 Snezana Slavkovic   04/02/2020
Prelepa je....borova šuma ....čista voda276427642764


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu