Lefkada za mlade - noćni život
22/04/2017 Tekst ažuriran 07/10/2017 Komentara 0


Iako je poznato da je Lefkada ostrvo prevashodno namenjeno aktivnom odmoru, a aktivan odmor i noćni život ne idu zajedno, razumemo potrebu mladih ljudi da na letovanju ponekad iskuse i čari noćnog života.

Izbor noćnih klubova i diskoteka na Lefkadi koje rade do jutarnjih časova veoma je slab pa će oni koji očekuju ludu zabavu možda biti razočarani.

Club Capital je najveći na ostrvu, nalazi se u glavnom gradu Lefkasu (na putu ka plaži Agios Ioannis) i otvoren je samo petkom i subotom. Klub organizuje žurke pored bazena, a česta su i gostovanja DJ-ejeva.

Copla beach bar ima odlične dnevne i noćne žurke na kojima takođe gostuju razni DJ-ejevi, a nalazi se na samoj plaži Kathisma. 

U mestu Nidri i u glavnom gradu Lefkasu među velikim brojem kafića koji su otvoreni preko celog dana, postoji tek nekoliko koji se uveče vikendom pretvaraju u klubove. 

U Nidriju na kraju šetališta pored luke postoji diskoteka Pure Club (nekadašnji klub Excess) sa raznoraznim programom za mlade i nekoliko kafića u kojima se povremeno organizuju srpske žurke, rock žurke i karaoke.

Pojedine agencije u Nidriju takođe organizuju i noćne žurke na plaži i brodu. Raspitajte se kod vodiča ili u nekoj od lokalnih agencija.

Ukoliko ste mladi i dovoljni su vam večernji izlasci u kafiće umesto izlazaka u noćne klubove, nema razloga za brigu - letovališta na Lefadi ne oskudevaju u njima i sigurno vam neće biti dosadno.

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu