Pre par dana vratili smo se sa letovanja u Leptokariji. Pošto ovde već ima dovoljno utisaka o samom mestu, plažama itd., ja ću predstaviti naš smeštaj kojim smo totalno nezadovoljni.


Četvoročlana porodica, preko poznanika našli smo smeštaj u vili Finikas, u pitanju je studio u kome staje jedan bračni krevet, još jedan ležaj i ubacili su za mlađe dete još jedan, ali običan poljski krevet sa tanjušnim dušekom. Posteljina nije menjana nijednom tokom 10 dana. Bili smo poslagani kao sardine.

U opisu "vile" stoji da je u mirnoj ulici, blizu železničke stanice... To treba doživeti: nema spavanja uopšte tokom noći, jer je magistralni put udaljen od vile najviše 7 metara i njime tutnje auta, kamioni i autobusi 24h dnevno. Stanica je na nekih 50m i svakodnevno prođe dvadesetak vozova, neki se zaustavljaju u stanici, dok drugi samo protutnje brzinom od oko 150km/h i pritom se ozvuče takvom sirenom da vam od 6h ujutro spavanja nema (ako ste uopšte uspeli da zaspite).

 

Kuhinja je polufunkcionalna, slabo opremljena. Aspirator koji je meni bio važan, jer sam napomenula da ću spremati sama obroke, nije radio. Neispravan aspirator prijavila sam odmah narednog dana, vlasnica mi je rekla da su ga pokvarili prethodni gosti i da će poslati majstora. Četvrtog dana dođe njen suprug, kažemo i njemu, on uđe da vidi u čemu je problem "Aha, kao ok, doći će majstor...". 

U toku dana napomenem ja to komšijama u susednom studiju, kažu ljudi "Ma kakvi, taj aspirator nikada nije ni radio, pogledajte malo bolje, nema ni izvod kroz zid"... Kod njih na malom šporetu radi mala ringla za kafu, a velika ne, nije radila ni prošle godine.

 

Tako da... nemamo reči. Ne samo zbog buke i lošeg komfora, nego i slabo opremljena kuhinja. Krivo nam je što su nas lagali, jer godinama ne popravljaju ono što ne valja i u takve prostorije puštaju porodice sa decom.

U svakom slučaju, Leptokarija je mesto koje ima svojih mana i prednosti, ali nas ova "vila" sasvim sigurno više neće videti.


Poslao: Letopis

Napiši komentar
30 Momcilo Stakic   14/09/2016
Letujem godinama u Neos Marmarasu i prezadovoljan sam. Verujem da loših studija i apartmana ima i u Neos Marmarasu, ali vila u kojoj letujem je odlična. Preporučujem svim našim turistima da obavezno navedu i ime agencije koja prodaje takve neuslovne smeštaje, jer je ona najodgovornija za ispravnost smeštaja i urešaja u njemu, bez obzira koliko ste platili uslugu. Prava agencija, preko svog predstavnika, kontroliše ispravnost objekta za smeštaj naših turista i na određen način insistira na popravak istih. Ptrema tome. IME AGENCIJE odmah na zid sajta ! Samo na taj način ćemo štititi svoje interese od prevaranata ! Svako dobro sledeći put !
31 Lidija Lalošević   14/09/2016
Leptokarija prvi put 2009. poslednji put 2009. i nikad više..


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu