✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2731 Ivana Đorđević   12/10/2019
Leptokarija je najlepše i najčistije mesto u Olimpijskoj regiji. Podeljena na stari i novi deo daje čar i želju za istraživanjem mesta. Domaćini izuzetno ljubazni! Bili smo u vili ONIRO, vlasnik Vagelis Bakalis. Sve pohvale za smeštaj! Uživajte gde god da ste u Grčkoj!
2774 Katarina Arsić   13/10/2019
Jedno od lepših mesta u Olimpskoj regiji, što se tiče plaže i mora. Grad kao grad je solidan, ima poprilično radnji, doduše u delu grada koji je iznad pruge. Pijaca je odlična, marketi odlično snabdeveni. Što se tiče smeštaja logično je da je bolje biti u donjem delu grada zbog blizine plaže.
2851 Milica nisic   19/10/2019
Leptokarija je klasicna tragikomedija. Bili smo smesteni ovog leta u vili okeanis, ono je zlo. Prostor lep ali neuredno, starno izdrndano, vode nikad skoro nema samo nocu oko 2-3h... pratili su nas, zagledali sta unosimo sta iznosimo, non stop nesto zbocali na grckom, nece cak ni engleski da govore. Mesto kao mesto nama interrsantno samo zbog previse taverni rasnjica i restorana. Inace najprljavije je msm u svetu
2874 Daliborka tasic   29/10/2019
Leptokarija je najlepse mesto u Olimpiskoj regiji. Domacini su veom ljubazni. Sve pohvale
2882 Djole   30/10/2019
Jeste lepo da se ode na more, ali daleko od toga da je leptokarija najlepse mesto... Lidl je daleko i za vecu kupovinu se mora ici kolima, ali je lepo to sto ima zeleznicka stanica i leptokarija je dobra baza za sve koji hoce da eksperimentisu po olimpskoj regiji.
2899 Tijana Gavrilovic   08/11/2019
Nista posebno nije Leptokarija. Olimpska regija ima najlosije more u celoj Grckoj. Jedina mesta u Olimpskoj regiji koje su ostavila utisak na mene su sam grad Katerini i malo mesto Litohoro u podnozju Olimpa.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu