Prema rezultatima glasanja nekoliko miliona turista i nagradama Travelers' Choice na poznatoj turističkoj platformi TripAdvisor, desetak grčkih hotela je izabrano među najbolje na svetu za 2019. godinu.

Dobitnici nagrada su plasirani na osnovu nekoliko miliona komentara na TripAdvisor-u od strane međunarodnih putnika tokom proteklih 12 meseci. 

Grčki hoteli su rangirani među najbolje u devet nagradnih kategorija: top hoteli, mali, luksuzni, povoljni, sa najboljim uslugama, romantični, koji služe doručak - B&B, porodični i All inclusive.

Konkretno, Ikos Oceania hotel u Nea Mudaniji zauzeo je 16. mesto na svetskoj listi među 25 najboljih hotela i 7. mesto na evropskoj listi hotela na kojoj se nalazi i hotel Ikos Olivia iz Gerakinija na 9. mestu.

Apartmani Anastasis u Imerovigliju na ostrvu Santorini izabrani su za najbolji mali hotel na svetu, a prati ga Kokkini Porta Rossa na Rodosu. U Evropi, hotel Kokkini Porta Rossa je na drugom mestu, a nakon njega sledi Aenaon Villas u Imerovigliju na trećem mestu.

Najbolji All inclusive hoteli u Grčkoj 2019.

Najbolji All inclusive hotel na svetu, prema putnicima, je Ikos Oceania - Nea Moudania na 1. mestu i Ikos Olivia - Gerakini, na drugom mestu. Pored ova dva hotela, evropski hoteli "All inclusive" rangirani su sledeći grčki hoteli:

10. mesto - Sunconnect Kipriotis Aqualand - Kos
15. mesto - Club Med Gregolimano - Evija
18. mesto - TUI FAMILI LIFE Kerkira Golf - Krf
21. mesto - Atlantica Porto Bello Royal - Kos
22. mesto - Wyndham Grand Crete Mirabello Bay - Krit
23. mesto - Kiani Beach Resort Famili All Inclusive - Kalives, Halkidiki

Najbolji luksuzni hoteli u Grčkoj

U kategoriji najboljih luksuznih hotela na svetu, 8. mesto pripada hotelu Porto Sani na Halkidikiju (četvrto mesto u Evropi) i 15. mesto Andronis Boutique hotelu (peto mesto u Evropi) u Oiji na Santoriniju. Takođe, na evropskom nivou, Ikos Oceanija je osmi najbolji luksuzni hotel za 2019. godinu.

Najbolji povoljni hoteli u Grčkoj

Hotel Venus & Suites na Zakintosu je među 25 najboljih hotela na svetu (7. u Evropi), dok su Island House Hotel Studios Apartments na ostrvu Ios i Hotel Christina u Naoussi na Parosu među 25 najboljih u Evropi (9. i 16. mesto).

Hoteli sa najboljim uslugama u Grčkoj

Achtis Hotel u Afitosu na Kasandri je sedmi najbolji hotel na svetu u pogledu svojih usluga. Na evropskoj listi se nalazi na četvrtom mestu, a iza njega slede Anastasis Apartments - Santorini i Ikos Oceania na 10. i 15. mestu.

Anastasis Apartments je izabran takođe i kao treći najbolji romantični hotel na svetu za 2019. godinu (drugi u Evropi).

Sani Club i Sunconnect Kipriotis Aqualand su među prvih 25 porodičnih hotela na svetu za 2019. godinu (sedmi i petnaesti). Na evropskoj listi, osim prethodna dva hotela pojavljuje se i hotel Sani Beach na 9. mestu.

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu