Napišite vaše mišljenje, pohvalu ili kritiku o letovalištu u Grčkoj
12/10/2019 Tekst ažuriran 28/10/2019 Komentara 5

Kako bismo vam olakšali, pojednostavili planiranje letovanja u Grčkoj i omogućili vam da dođete do što većeg broja korisnih informacija o letovalištima u Grčkoj, na sajtu smo formirali novu sekciju Destinacije: ocene i mišljenja turista.

Ova sekcija će biti mesto na kom ćete moći da postavite vaš komentar ili ocenu (preporuku ili kritiku) u vezi mesta na kom ste letovali kao i da pre odluke o izboru mesta za letovanje proverite šta su drugi pisali o njemu. 

Osim letovališta uvrstićemo i gradove, poznate plaže, kulturno-istorijske spomenike i atrakcije koje turisti posećuju putem izleta. Uskoro će korisnici uz komentar o letovalištu moći postaviti i fotografije kao i video snimke istih. 

Vaše mišljenje nam je veoma važno, a vaša iskustva iz prve ruke mogu pomoći drugima.

Pozivamo vas da ostavite vaš komentar ukoliko ste imali prilike da letujete u nekom od letovališta Tasosa, Solunske i Olimpske regije, Kasandre, Sitonije i Atosa (svakodnevno ubacujemo i druge najposećenije destinacije Grčke).

Učinite to lako i brzo:

1. Na linku https://bit.ly/32cr1VR pronađite mesto u kom ste letovali
2. Uđite na link mesta i skrolujte stranu na "Napiši komentar"
3. Unesite komentar, pohvalu, preporuku ili kritiku o mestu i kliknite na "Pošalji komentar"

Napiši komentar
2735 Gordana sarac   12/10/2019
Sve pohvale za sve od pocetka do kraja
2737 slavica kalanovic   12/10/2019
u kom god gradu grcke da letujete uvek ce te naci neku manje urbanu plazu koja ce vas oduseviti svojom lepotom...sve u svemu uzivancija.... lepota...odmor.....
2754 Mira Marković   12/10/2019
Letovanje u Grčkoj je posebno koje god mesto izabrali.... prelepa zemlja, miris mora.... muzika....giros...
2766 Nimi   13/10/2019
Grcka kao i uvek nudi prelepe plaze i cisto more. Dodoo bih da ne mogu razumeti ljude koji idu pored Grcke u Crnu Goru koja nije ni za porediti od fekalija do nekulture. Sve pohvale i uvek Grcka
2871 Miki Radovic   26/10/2019
Sva cast za ovu ideju


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu