✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2771 Aleksandra Popović   13/10/2019
Meni se Nei Pori jako sviđa jer je plaža široka i dugačka, nikad nije prevelika gužva a za decu je idealno. Ima zabavni park, takođe i sadržaja za manju decu. Imaju nekoliko doktora čak i pedijatra koji razume srpski. Jedina zamerka je što nema naročiti mesta u okolini za obilazak ali neko možda voli na Olimp da ode.
2785 Miloja Kozarcic   13/10/2019
Zanimljivo mesto, sa širokom i dugačkom peščanom plažom, pa ni u sezoni nije prevelika gužva. Lepo!
2801 Todor Jović   14/10/2019
Simpatično mesto sa ogromnom peščanom plažom. Preporuka za porodice sa malom decom zbog dugog plićaka. Takodje, preporuka zbog blizine Platamona, starog Pantelejmona u brdu sa fenomenalnom jagnjetinom u tavernama i blizine manastira Meteori.
2822 Sasa   16/10/2019
Najgore mesto u Grckoj. Prepuno komaraca. Ni najgorem neprijatelju ne bih preporucio.
2830 Eleonora Farago   16/10/2019
Kako neki obožavaju Nei Pori, tako ja pripadam grupi koji zali to letovanje. Voda sa talasima gde dete od 10 dana 7 nije moglo prici vodi. Puna trave i pomesanog peska sa dna mora, sve je daleko pogotovo ako ste u starom delu i ako kentu prednost da je daleko mocvara samim tim i manje komaraca, jedna apoteka i doktor, plaza jeste lepa, postoji igraonica za decu u mestu, i verujte mi od sladoleda krofne i ringispila do restorana nei pori je skuplji od NIKITIJA I POLIHRONA
2875 Dunja Vučković   30/10/2019
Tri puta bila u N.P. i zauvek ću se tamo vraćati. Mesto gde ti je sve blizu, plaža ogromna, čista voda, čist pesak, veoma ljubazno osoblje i ljudi generalno, široke ulice i trotoari, mesta za parkiranje gde poželiš, za decu sve za svaki uzrast. Cene veoma povoljne. Mesto mirno bez vašarišta, a opet ima ponude za svačiji ukus. Mesto za miran, porodičan odmor u pravom smislu te reči. Ko voli aktivan odmor, nije za takve. U okolini se ima šta i obići. Posebno me se dojmio izlet u srednjevokovno seoce Pantelejmonas. Kao da si vremeplovom došao u srednji vek, živopisno prelepo.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu