Olympic Beach - Olimpska regija | Ocene, mišljenja, pohvale, kritike turista
10/10/2019 Tekst ažuriran 12/10/2019 Komentara 6

 

✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2725 marina grujić   12/10/2019
Ja volim Grčku i sad mi je bilo lepo, manje-više, ali ne kao pre tri godine. Voda je sada izuzetno prljava u Olimpik Biču, gde sam bila,a smeštaj u hotelu " Olga" najiskrenije, ne bih preporučila ni najvećem neprijatelju. Prethodni smeštaj,u vili " Vera", bio je carski, a ovaj u hotelu " Olga" morbidan, kao u horor filmovima, s pokvarenim šporetom, pokvarenim frižiderom, pokvarenim balkonskim vratima, bez stola za obedovanje u sobi, sa poplavljenim kupatilom i još more toga neispravnog i neljubaznom i drskom gazdaricom koja kao da je upravnik koncentracionog logora, a ne vlasnik smeštajnog turističkog objekta. Ja sam razočarana, a moja ćerka je zgrožena, kaže da više nikad neće tamo ići. I da, ćerka se razbolela, a kad sam je odvela kod lekara, njegova žena nas je oterala, u pola 6 popodne, jer " doktor je umoran, spava i mora još sat vremena da odmor", pa nije mogao da primi pacijenta pod temperaturom! Toliko.
2762 Jovica Pronic   13/10/2019
Sasvim zadovoljan smestajem u vili KRISTI , voda zna da se zamuti od talasa , ponekad ima malo trave na plazi , ispliva neka meduza , usluga solidna,sve u svemu prelazna ocena.
2788 Miloja Kozarcic   13/10/2019
Uvek pirka neki vetrić, a popodne često ima trave i voda ne bude baš čista, ali blizu je drugih lepih destinacija, pa ako ste kolima, super.
2817 Dragana M.   15/10/2019
Mesto malo. Porodično. Široke plaže. Samo dosta morske trave u vodi. Kako ljubazni ljudi. Smeštaj odličan. Cene pristupačne.
2867 Katarina Radivojević   21/10/2019
Prelepo... Mirno, tihoo nema guzve.. Pravo odmaranje od svegaa... More lepo mirno toplo.. Nema puno meduza kao u Paraliji
3017 Biljana N.B.   01/02/2020
4a godina kako letujeml tamo i uvek u istom smjestaju,vila Rocky,domaćini Julija i Sotiris,preko puta parkica,do picerije..... za decu super,voda je ujutru divna, posle se zamuti od talasa,ima i trave i meduza,ali gde ih nema......cene pristupacne,usluga takodje,bar su nas svi nosali kao malo vode na dlanu.....plaza ogromna,mozete da birate gde cete,Paralija je blizu,vozic,setnja.....sve u svemu super provod i odmor sa dve bebe fotografija je sa terase iz nase sobe,cisto uredno,sve pohvalee


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu