Pefkohori 2016 vila Chrysana
25/07/2016 Tekst ažuriran 01/09/2016 Komentara 5

Letovanje preko agencija B.T. i A.T. ni slučajno, loše iskustvo boravka u vili Chrysana, Pefkohori.

 

Vodič koja nas je dočekala jedva da nas je obišla, neprofesionalna, ne odaziva se redovno na pozive... Gazdarica vile neljubazna prema gostima. Drži zatvorena tri psa u jednom od apartmana vile, koji zavijaju i reže tokom celog dana, a onda ih ujutru i uveče pušta u dvorište od čije laveži nemate mira i ne možete slobodno izaći da ne pomislite da će vas neko povrediti.

 

Jedan pas nam je preko terase po noći dok smo spavali ušao u sobu, zamislite šok. Narednih noći spavamo na oprezu.

 

U večernjim satima nije dozvoljeno sedenje u dvorištu i igranje dece zbog narušavanja reda i mira, ali je dopustivo da psi urlaju uznemiravajući sve goste, dok gazdarica u alkoholisanom stanju u dva sata noću neprekidno lupa vratima.

 

Obratite pažnju da ne budete u situaciji kao mi i sebi upropastite letovanje.


Poslala: Alex29

Napiši komentar
13 Neda Madic   14/09/2016
SVE JE ISTINA. Dodajem da gazdarica sada cuva cetiri psa u apartmanu, koje ujutru odvaja metlom jer laju i reze na terasi. Apartmani nisu kao na slikama, kreveti su uzidani u zidu,ormani ne postoje, higijena jako losa. A ko ne veruje neka se usudi da ode tamo da letuje,pa neka doda komentar ovde.
14 Jasmina Rankov   14/09/2016
Sve je kako je Neda rekla jutros smo se vratili cetiri psa pijana gazdarica i cerka sa njom kreveti izidani nema ormana i navodno red i mir u popodnevnim satima ali moj suprug nije mario za to i bio glasan i bucan pustao muziku namerno
15 Milena Jovanovic   14/09/2016
Istina, sve od reci do reci. Psi su nepodnosljivi.
42 Natalija Arsenin Marinković   14/09/2016
Lično mislim da je ovo pisanje radi pisanja jer ako ima i trunka istine što ne napisati koje su to agencije, Ako se već hoće obavestiti narod da kojim slučajem ne zaluta u te agencije onda inicijali ništane znače. Ovo smrdi na providnu laž, jer i da je istina zar je moguće baš svi ti elementi, predstavnica, psi, pijana gazdarica, zabrana igranja dece...ma dajte dosta je laganja ovom narodu.
43 Marko Brekic   14/09/2016
Ljudi nema potrebe da idete preko bilo koje agencije i plaćate uslugu koju ne dobijate.Sami rezervišete mejlom i plaćanje na kraju boravka.Godinama tako letujem.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu