Plaža Trani Ammouda (Livrohio) - Sitonija
07/12/2016 Tekst ažuriran 04/08/2019 Komentara 0


Zbog prostranosti i nedostatka gužve, lakog pronalaska parking mesta, kao i zbog prelepog mora i opuštene atmosfere, Trani Ammouda je plaža koja po našem mišljenju spada u TOP 3 plaže Sitonije. Duga 2 km, važi za najdužu plažu na Sitoniji. 

Smeštaj u blizini plaže Trani Ammouda pogledajte ovde i ovde.

Lokacija: vrlo blizu mesta Ormos Panagias, 8 km od Nikitija, 24 km od Neos Marmarasa. Lokaciju plaže na mapi pogledajte ovde.

Opis: Prelepa, velika peščana plaža, bez prirodnog hlada, sa sitnim belim peskom, pristup kolima i skoro uvek dovoljno parking prostora, besplatan ulaz. Širok pojas tirkizno - plavog mora, duga i prostrana, sa savršeno čistom tirkizno plavom i prozirnom vodom, plaža na kojoj ćete uvek naći mesto. 

Sadržaji: Na plaži postoji nekoliko beach barova, a tu je i bar hotela Antigoni Beach sa svim sadržajima: restoran, picerija, pool bar, ležaljke, suncobrani, prodavnica, bazen. Ležaljke i suncobrani su besplatni uz piće. Na ostalim delovima postoji sasvim dovoljno mesta da postavite vaše suncobrane i peškire.

More: Tirkizno, kristalno čisto sa peskom na dnu i postupnim prelaskom u dubinu. 

Plaže u blizini: Latoura, Lagonisi, Talgo, Livari, Vourvourou, Karidi, Fava. 


Mapa plaža Sitonije - pogledajte ovde.

 


• Veliku zahvalnost na ovim opisima dugujemo sjajnom kolegi i vrsnom poznavaocu Sitonije Zoranu Vujčiću i sajtu www.sitonijanadlanu.com

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu