Polihrono-letovanje... by Marija Milosevic
09/03/2016 Tekst ažuriran 14/11/2016 Iskustva 4

Zelela bih da prenesem svoje utiske sa ovogodisnjeg letovanja u mestu Polihrono i tzv. VILI TANASIS! 


Prvi utisak o samom mestu Polihrono bio je odlican. Smestaj je bio uplacen preko agencije tako da smo suprug i ja ocekivali nesto sasvim pristojno. Medjutim razocarenje je nastalo cim smo krocili u vilu!!! U najmanju ruku izgledala je kao kamp u kome boravi bar 1000 ljudi.

Apartman je bio krajnje prljav,zagusljiv, a iz toaleta se sirio jako neprijatan miris! Kuhinja krajnje zapustena sa starim friziderom i malim jos zapustenijim resoom! Posteljina na krevetu sive boje, sva u flekama! 

Jedina dobra stvar bila je velika terasa koja je izdvojena od ostalih, na kojoj smo mogli na miru da popijemo kafu ili veceramo! Nekoliko dana nije bilo vode u celoj vili, a u nasem apartmanu se pre 22h nije moglo tusirati (toplom vodom).

Samo mesto nije lose, puno je restorana u kojima rade nasi ljudi, koji su vrlo ljubazni i uslužni! More je jako toplo i cisto, ali su plaže uske i nigde ne postoje tuševi niti kabine za presvlačenje! 

Sve u svemu sledece godine Halkidiki sigurno nece biti nas izbor za letovanje!!!


Marija Milosevic

Napiši komentar
140 Nenad Vukmanovic   29/10/2016
Supruga i ja smo sa takođe sa troje dece bili u Polihronu zadnjih 10 dana Juna pre 2 godine i temperatura je bila odlična. Ne znam tačan podatak, ali bila je topla voda, prošli smo nešto jeftinije i izbegli gužvu u putu. Još jednom žalim što nemam tačan podatak o temperatruri vode, ali siguran sam da nikom nije bilo hladno...
141 Mirjana Nikolic   29/10/2016
NIKAD VISE POLIRONO!!! UZASNO, ZA SVE JESTE A ZA PORODICU S DECOM NIKAKO,UPLATILI PREKO AGENCIJE, SOBE AJDE TU I TAMO SEM MIRISA IZ KUPATILA MOZE DA PRODJE ALI BUKA I MUZIKA IZ KAFICA KOJA JE TRAJALA PO CITAVU NOC IAKO SU IMALI ONO NJIHOVO ZASTITNO STAKO ONI TO NISU ZATVARALI ,NAS PREDSTAVNIK JE INTERVENISAO DOLAZILA POLICIJA KOJA SE SAMO PRIDRUZILA U LUNPOVANJU .NIJE NAM BILO SPAVANJA AJDE I TO ODES S DECOM NA PLAZI ,PLAZA KAO U SUTOMORU PESKIR DO PESKIRA GAZE ,PRESKACU I ONI NAS I MI NJIH.NASA DECA MALA PLJUSTI PESAK NA SVE STRANE LJUDI SE SAMO BECE A KAKO SMIRITI DECU OD 2.5 I 4 GODINICA !!! SVE U SVEMU OPET KAZEM NIKAD VISE POLIHRONO !!!
142 Nada Jovanović   29/10/2016
Ne treba suditi o Halkidikiju po jednom neuspesnom smestaju.Preporucujem Travellend, izuzetno vode racuna o cistoci i celokupnom smestaju, platite 10 odnosno 15 nocenja a ne dana, autobusi konforni, vodici usluzni, stizu do Dionisosa za 11 sati voznje.
143 Lila Drobac-Krstić   29/10/2016
Ko želi pravi odmor, tišinu uz šum talasa, predlažem Vrasna Paraliu, izmedju Stavrosa Nea Vrasne! Sve vile su blizu plaže, tišina, mir i uživanje! Nema šopinga i noćnog života! Ja sam bila krajem maja/početkom juna i bila oduševljena i odmorna. Šetala sam, pored obale, do Nea Vrasne i Asprovalte, kao i do Stavrosa, U ovim mestima imate pijace i može da se kupi svašta. Blizu je i LIDL. Ali, u Paralia Vrasna imate odlično snabdevene prodavnice Tasos i Olivera (iz Knjaževca), kao i predivnu pekaru-poslastičarnicu! Preporučujem i restoran Hristos.... Ništa nam nije nedostajalo, smeštaj odličan


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu