Prijavite se besplatno na Push notifikacije na našem sajtu
28/10/2017 Tekst ažuriran 20/02/2019 Komentara 0

Obaveštavamo sve naše korisnike da smo na website nedavno implementirali sistem „Push“ notifikacija. 

Cilj ovog sistema je pre svega da svi vi koji se prijavite, budete pravovremeno i brzo obavešteni o važnim i korisnim informacijama sa našeg sajta kao što su: važna obaveštenja i upozorenja, korisni saveti u vezi letovanja, novi tekstovi u vezi Grčke, specijalne i last minute ponude smeštaja u Grčkoj...

Cilj je takođe i izbegavanje socijalnih mreža koje koriste svoje algoritme kako bi odredile da li će nekom korisniku prikazati neku našu objavu ili ne. 

Koliko često ćete slati obaveštenja?

Ova obaveštenja ćemo vam prikazivati jednom nedeljno. Nemamo nameru i ne želimo da vam dosađujemo i da vas spamujemo, a slaćemo vam samo obaveštenja za koja procenimo da će vam biti korisna.

Kako ću moći da vidim ova obaveštenja?

Ove notifikacije, odnosno obaveštenja, moći ćete da vidite putem Google Chrome i Mozzila Firefox browsera na vašem računaru kao i na Android mobilnom telefonu ili tabletu (IOS na žalost još uvek ne podržava ovu funkciju, ali se nadamo da će se i to u skoroj budućnosti promeniti).

Moći ćete da ih vidite čak iako niste otvorili naš website - dovoljno je da vam browser radi u pozadini na računaru ili telefonu. 

Kako da se prijavim?

Kada posetite naš sajt u donjem desnom uglu će vam se otvoriti prozor da dozvolite obaveštenja sa našeg sajta. Ako ste kliknuli na dugme Dozvoli onda je to sasvim dovoljno. 
 


Ukoliko ste odbili slučajno možete se ponovo prijaviti na ovaj način

1) Kliknite levo od linka sajta na "Secure" („Bezbedno“) ili zeleni katanac

2) Videćete spisak dozvola za sajt

3) Kliknite na stavku "Notifications" ("Obaveštenja“) i izaberite "Always allow on this site" („Dozvoli“).

 

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu