Smeštaj i letovanje na Tasosu: apartmani i hoteli Tasos
15/12/2017 Tekst ažuriran 03/01/2023 Iskustva 12

Ostrvo Tasos jedno je od omiljenih ostrva turista iz Srbije kada je letovanje u Grčkoj u pitanju. Očekuje se da će biti među najposećenijim ostrvima i u ovoj godini. Zašto je to tako i šta je to što Tasos može da ponudi ljubiteljima Grčke?


Jedan od glavnih razloga zašto je Tasos odličan izbor za letovanje su prvenstveno pristupačne cene smeštaja na Tasosu: apartmana, hotela, vila. U ponudi našeg sajta možete pronaći skroman i veoma ekonomičan smeštaj na Tasosu po niskim cenama, ali takođe i kvalitetne i luksuzno opremljene apartmane, vile i hotele po višim cenama.
 

Takođe možete pronaći kuće ili vile za porodicu ili dve, apartmane i hotele na Tasosu na plaži, smeštaj sa bazenom ili hotele sa polupansionom.
 

Nemojte propustiti da pogledate i stranicu Smeštaj u Grčkoj na popustu na kojoj izdvajamo apartmane, hotele i vile sa first minute i last minute ponudama, i to ne samo na Tasosu već i u drugim letovalištima širom Grčke.
 

Još jedan veoma važan razlog za veliku posećenost jednog od najzelenijih ostrva Grčke su predivne plaže Tasosa, većinom peščane, sa čistim morem i za turiste različitih ukusa i želja. Neke su lepo uređene, sa brojnim sadržajima, neke su takozvane divlje usamljene plaže na kojima nema kafića ni bilo kakvih dodatnih sadržaja, ali svejedno pružaju pravo uživanje, dok su neke posebno uređene i namenjene za porodice sa decom.
 

Ništa manje važna od lepih plaža nije ni blizina ovog ostrva kopnu severne Grčke i prilično povoljna cena karata za trajekt za Tasos. Ukoliko na ovo predivno ostrvo putujete iz Beograda, kilometraža od Beograda do Tasosa iznosi oko 790 km (ukoliko idete preko Bugarske) ili oko 900 km (ukoliko putujete preko Makedonije).
 

Vremensku prognozu za ostrvo Tasos i koje temperature vas očekuju na letovanju, možete proveriti ovde.
 

Ukoliko ste već imali prilike da posetite Tasos i imate bilo kakav savet ili preporuku za naše posetioce, koje mesto na Tasosu izabrati za bazu ili šta obavezno posetiti, bilo bi nam drago da nam to napišete u komentaru ispod ovog teksta.

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne vesti iz Grčke!

 

Napiši komentar
1306 Valentina Fuke   16/12/2017
Tasos je ljubav. Naravno da uvek ima lepše od lepšeg, ali za mene Tasos ima posebnu energiju i izaziva divne emocije, zato mu se i vraćamo. Bili smo na mnogo lepšim mestima, ali to nije značilo da smo se i osećali lepše.
1307 Sanja Bozic   16/12/2017
Idemo godinama... Ako idete svojim automobilom, nema razocarenja.. Divlja priroda, cisto more, plaza i uvala na svakom coskicu.. Masline, borovi, med, domaci proizvodi.. Talasi, toplo more (posebno juzna i zapadna strana ostrva).. Pravi Raj na Zemlji.. Previse je Tasos i divan i autentican, raznovrstan i opusten.
1308 Dusan Lazin   16/12/2017
Obožavam ga i jedva čekam da mu se ponovo vratim, najlepše letovanje do sada.
1313 Goca R.   20/12/2017
Letovanje na Tasosu je jedno od najlepsih letovanja koje smo imali u Grckoj. Tasos, Sitonija, Kefalonija... necete pogresiti.
1326 Dragan Miljkovic   26/12/2017
Zdravo svima, DALI MOZE NEKO DA MI KAZE KOJI SE APARTMANI NALAZE NA BELIM PLAZAMA, OVA PRVA FOTKA ME JE RAZGALILA... VOLEO BIH DA SE SUNCAM NA OVOJ PLAZI... KOLIKO SU BELE PLAZE OD OVOG MESTA NA PRVOJ FOTKI UDALJENE... A VOLEO BIH NESTO JEVTINO I DA KUPIM (STARA KAMENA KUCA DA JE MALO SREDIM) JER ZA GODINU DANA PRESTAJEM DA RADIM. ZA SVAKU INFORMACIJU U NAPRED HVALA. DA NE DAVIM VISE...JAVITE SE SVI, POZ DRAGAN
1339 Slavoljub Antic   11/01/2018
Prelepo ostrvo...toliko izvanrednih plaza...i obavezno posetiti manastir Sv. arhangela Mihajla!
1357 Kaja Vucko   17/01/2018
Savrseno! Ostrvo raj!!!
1358 Gordana Stojanovic   17/01/2018
prelepo ostrvo za sve generacije
1380 Svetozar Jocic   01/02/2018
Tasos jednom i NIKADA vise!!! Izvikane selendre i plaze do kojih kad dodjes treba ti kompletan servis automobila. Toliko boljih destinacija ima u Grckoj da mi stvarno nije jasno zasto se Tasos toliko dize u nebesa
1463 Lidija Tanaskovic   06/03/2018
Tasos je lepo ostrvo i sigurno cemo ga nekada ponovo posetiti kada dodju deca. Smestaj kao i prethodne dve godine nadjen na ovom sajtu,preporuka za vilu " Cristin apartmants&bungalows"
1472 Бане   11/03/2018
Тасос, место у коме уживају сви они који воле природу не укаљану "благодетима" цивилизације. Добри домаћини, добра храна, прелепе плаже и чист ваздух који се са планине спушта и даје прави мирис медитерана. Ово није место за оне који воле буку дискотека и кафића са арлаукањима нау нау музике и сл. попут овог Светозара који је назвао селендром. У томе и јесте драж која је остала у нашим генима. Тасос је место где би дочекао старост.
5584 Sasa Ristic   29/02/2024
Na Tasosu morate sve obici.Najbolje kolima ici ili uzeti renta car.Napraviti krug oko ostrva ,to je nekih 100 km.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu