Ostrvo Tasos jedno je od omiljenih ostrva turista iz Srbije kada je letovanje u Grčkoj u pitanju. Očekuje se da će biti među najposećenijim ostrvima i u ovoj 2018. godini. Zašto je to tako i šta je to što Tasos može da ponudi ljubiteljima Grčke?

Jedan od glavnih razloga zašto je Tasos odličan izbor za letovanje 2018. su prvenstveno pristupačne cene smeštaja na Tasosu: apartmana, hotela, vila. U ponudi našeg sajta možete pronaći skroman i veoma ekonomičan smeštaj na Tasosu po niskim cenama, ali takođe i kvalitetne i luksuzno opremljene apartmane, vile i hotele po višim cenama.

Takođe možete pronaći kuće ili vile za porodicu ili dve, apartmane i hotele na Tasosu na plaži, smeštaj sa bazenom ili hotele sa polupansionom.

Nemojte propustiti da pogledate i stranicu Promocije na kojoj izdvajamo apartmane, hotele i vile sa first minute i last minute ponudama, i to ne samo na Tasosu već i u drugim letovalištima širom Grčke.

Još jedan veoma važan razlog za veliku posećenost jednog od najzelenijih ostrva Grčke su predivne plaže Tasosa, većinom peščane, sa čistim morem i za turiste različitih ukusa i želja. Neke su lepo uređene, sa brojnim sadržajima, neke su takozvane divlje usamljene plaže na kojima nema kafića ni bilo kakvih dodatnih sadržaja, ali svejedno pružaju pravo uživanje, dok su neke posebno uređene i namenjene za porodice sa decom.

Ništa manje važna od lepih plaža nije ni blizina ovog ostrva kopnu severne Grčke i prilično povoljna cena karata za trajekt za Tasos. Ukoliko na ovo predivno ostrvo putujete iz Beograda, kilometraža od Beograda do Tasosa iznosi oko 790 km (ukoliko idete preko Bugarske) ili oko 870 km (ukoliko putujete preko Makedonije).

Vremensku prognozu za ostrvo Tasos i koje temperature vas očekuju na letovanju, možete proveriti ovde.

Ukoliko ste već imali prilike da posetite Tasos i imate bilo kakav savet ili preporuku za naše posetioce, koje mesto na Tasosu izabrati za bazu ili šta obavezno posetiti, bilo bi nam drago da nam to napišete u komentaru ispod ovog teksta.

Napiši komentar
1306 Valentina Fuke   16/12/2017
Tasos je ljubav. Naravno da uvek ima lepše od lepšeg, ali za mene Tasos ima posebnu energiju i izaziva divne emocije, zato mu se i vraćamo. Bili smo na mnogo lepšim mestima, ali to nije značilo da smo se i osećali lepše.
1307 Sanja Bozic   16/12/2017
Idemo godinama... Ako idete svojim automobilom, nema razocarenja.. Divlja priroda, cisto more, plaza i uvala na svakom coskicu.. Masline, borovi, med, domaci proizvodi.. Talasi, toplo more (posebno juzna i zapadna strana ostrva).. Pravi Raj na Zemlji.. Previse je Tasos i divan i autentican, raznovrstan i opusten.
1308 Dusan Lazin   16/12/2017
Obožavam ga i jedva čekam da mu se ponovo vratim, najlepše letovanje do sada.
1313 Goca R.   20/12/2017
Letovanje na Tasosu je jedno od najlepsih letovanja koje smo imali u Grckoj. Tasos, Sitonija, Kefalonija... necete pogresiti.
1326 Dragan Miljkovic   26/12/2017
Zdravo svima, DALI MOZE NEKO DA MI KAZE KOJI SE APARTMANI NALAZE NA BELIM PLAZAMA, OVA PRVA FOTKA ME JE RAZGALILA... VOLEO BIH DA SE SUNCAM NA OVOJ PLAZI... KOLIKO SU BELE PLAZE OD OVOG MESTA NA PRVOJ FOTKI UDALJENE... A VOLEO BIH NESTO JEVTINO I DA KUPIM (STARA KAMENA KUCA DA JE MALO SREDIM) JER ZA GODINU DANA PRESTAJEM DA RADIM. ZA SVAKU INFORMACIJU U NAPRED HVALA. DA NE DAVIM VISE...JAVITE SE SVI, POZ DRAGAN
1339 Slavoljub Antic   11/01/2018
Prelepo ostrvo...toliko izvanrednih plaza...i obavezno posetiti manastir Sv. arhangela Mihajla!
1357 Kaja Vucko   17/01/2018
Savrseno! Ostrvo raj!!!
1358 Gordana Stojanovic   17/01/2018
prelepo ostrvo za sve generacije


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu