✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2770 veljko petrovic   13/10/2019
svake godine idemo u Stavros,vila Aelia Lux,prezadovoljni
2783 Miloja Kozarcic   13/10/2019
Lepo mesto, letovali u Stratosu, na samoj plaži. Divno, kao i plaža pod platanima. Sve pohvale!
2805 predrag rajcic   14/10/2019
Stavros i druga okolna mesta, sa svojim plazama a i drugim udaljenim plazama su dobar izbor za letovanje. Kada zavrsimo letovanje, kazemo ,, sledece godine idemo na drugo mesto,,. Sledece sezone mi opet na isto , i tako vec unazad 19 godina.
2826 Ljubiša Velimirović   16/10/2019
U Stavrosu letujemo već desetak godina, a u vili Helios već preko sedam ili osam godina. Čak se trudimo da dobijemo i istu sobu. Prezadovoljni smo. Sobe su velike, uredne i čiste. Sve sobe su sa terasom i koje gledaju na more. Doživljaj kada obedujete ili pijete kavu a pri tome gledate more je fenomenalan. Plaža preko puta je čista i bez velike gužve, ako nećete suncobran i uz to da platite i piće ili imate svoj suncobran i to ima mesta. U mestu je sve uredno i čisto bez velike buke. Naš sin na fudbalskom terenu ima drugare i Srbe i Grke pa i druge i do kasno igraju fubal. Mi smo prezadovoljni i ako smo šetali na sva druga mesta za sada ne menjamo Stavros po mogućstvu i vilu Helios.
2842 Kristina Pavlovic   18/10/2019
Stavros je lepo mesto, more predivno i cisto, ali meni licno ne prija jak vetar koji stalno duva na plazi (i to hladan vetar u septembru). Takodje nisam odusevljena ni krupnim sljunkom i kamenjem pri ulasku u vodu.
2891 Jelena   02/11/2019
Ko ne voli vetar i talase mora u širokom luku da obilazi ovaj gradić. Vetar jačine naše košave duva svaki dan, a uveče se smiri. Kraj avgusta i početak septembra, bilo je lepo vreme ali taj vetar preseca tj smrzava po izlasku iz vode. Talasi sve vreme. Grad je lep ljudi prijatni.
2894 Saša Kostadinović   03/11/2019
Prvi put smo letovali ove godine u Stavrosu sa dvoje dece! Savršen gradić za letovanje sa decom. Nadam se da ćemo se vratiti opet!
2895 Dragana Lukić   03/11/2019
U Stavrosu smo bili prvi put ove godine. Bilo nam je predivno. Divne plaze, cisto i toplo more. Prijatno i udobno nam je bilo u hotelu Stavros beach i preporucila bih svima.
2896 Branislav Ninković   03/11/2019
Mesto koje mi je ostalo u srcu...
2897 Dunja Vučković   04/11/2019
Nikako mi se Stavros ne svidja. Gradska plaža prljava, u vodi nafta koja se izliva iz čamaca, plaža kod platana čistija od gradske ali djubre niko ne skuplja. Vetar na plaži non stop duva, ne mali povetarac već vetar jačine kao naša košava. Smrzli smo se na plaži od tog vetra, ne možeš raširiti suncobran vetar ga lomi, sve nosi. Svaki dan deset dana sredina avgusta. Osoblje po plažnim barovima izuzetno neljubazno, i inače po gradu po radnjama. Grad prljav gradska čistoća im nije baš ažurna, ona živa ograda od koje kao treba da piše Stavros, nema je samo žice koje su kontura za živu ogradu. Ako ti smeštaj nije blizu plaža, ima da šipčiš uzbrdo natovaren stvarima . Moje najgore letovanje bio Stavros. Nikad se tamo neću vratiti.i
3003 Dimitrije Misic   24/01/2020
Malo setaliste, sve ostalo ok.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu