Vaša preporuka smeštaja na Kefaloniji
11/11/2017 Tekst ažuriran 25/06/2023 Iskustva 12

Kefalonija je skriveni kutak Grčke jos uvek otrgnut od masovnog turizma. Divlja, a opet dovoljno pitoma da bi ugostila svakoga. Mnogi turisti koji su je posetili i imali priliku da je upoznaju vraćaju joj se ponovo nazad.

Svake godine dobijamo veliki broj pitanja od posetilaca našeg sajta i Facebook stranice za preporuku smeštaja na Kefaloniji, a neki od posetilaca su nas zamolili da izdvojimo jedan poseban post na kom će se nalaziti spisak smeštaja sa preporukom.

S obzirom da preglednost posta na Facebook stranici traje kratko odlučili smo da zbog veće vidljivosti to ipak bude na našem sajtu.


Našu preporuku za smeštaj na Kefaloniji (apartmane, hotele i vile) možete pronaći u glavnom meniju našeg sajta "Smeštaj - Jonska ostrva - Kefalonija" ili koristeći polje za pretragu smeštaja.

U našem vodiču za ostrvo Kefalonija možete pronaći i preporuke turista koje mesto na Kefaloniji izabrati za bazu. A takođe proveriti i na koji način najbrže možete izvršiti rezervaciju karata za trajekt sa Lefkade za Kefaloniju, iz mesta Astakos i Kilini.

Ipak... reč gosta je uvek najbolja preporuka i time se vodimo i mi kada želimo da vam damo preporuku za smeštaj na Kefaloniji.

Napišite u komentaru ispod ovog teksta naziv i mesto u kom se nalazi smeštaj na Kefaloniji u kom ste letovali, obrazložite kratko zašto je zadovoljio vaše kriterijume (komfor, higijena, pristupačna cena...) i preporučite ga drugima.

 

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!
Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke
Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj
Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani
Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja

 

Napiši komentar
1283 Goran Trajkovic   16/11/2017
Mi smo letovali u Diana studios pre 2 godine, ima ih i na ovom sajtu. Vrlo uredno i odrzavano, vlasnici super ljudi, ima i bazen ko voli.
1285 Jelena Nikolic   17/11/2017
Kappatos House, Lassi. Dobar i povoljan smeštaj, vrhunski ljudi :) Jedino mesto gde bi išli ponovo na odmor jer ne idemo dva puta na isto mesto.
1286 Sonja Andjelkovic Orlic   17/11/2017
Kekatos ,Lasi... apartman 2
1287 Tatjana Topalović   19/11/2017
http://www.ionion.com/hellenicsun/ U septembru smo bili ovde i imam samo reči hvale.
1289 Milos Dimitrijevic   21/11/2017
Ako letujete u Porosu, preporucujem vilu Ariston. Smestaj je vise nego pristojan, klima uredjaj besplatan, dobar wifi, sobe uredne i ciste. Vlasnik se trudi da udovolji svakoj vasoj zelji i sve to radi sa ljubaznoscu i osmehom.
1293 Milovan   25/11/2017
Potreban mi je info za vilu Gradakia u Lasiju, iskustvo,utisci ?
2080 Tamara   07/12/2018
Ukoliko Vam je vazan pogled i mir od vam rado preporučujem http://www.kefalonia-aeolosapartments.com/en/ . Smeštaj se nalazi na brdu iznad Lasija a do Argostolija smo imali 5 minuta kolima. Obilazili smo celo ostvo tako da nam je to bila baza za oblazak. Vlasnik smeštaja je veoma ljubazan, sve je bilo jako čisto i uredno a imali smo obezbedjen parking. Za svaku preporuku.
2108 Jovanka Savčić   27/01/2019
U 2017. godini smo letovali na Kefaloniji 8 dana. Prethodno smo bili 7 dana na Lefkadi. Nakon dve godine kad se setim tog letovanja najpre se setim Kefalonije, iako je i Lefkada čarobna. Na Kefaloniju smo prešli trajektom sa Lefkade i bili smo smešteni u Nerisa apartmanima u Sparti koja je nekih 20- tak km od Argostolija. Vlasnik nas je dočekao sa toplim ručkom u rerni, punim frižiderom osnovnih namirnica, voćem, kolačima, vinom. Znam da mi ne verujete ali je tako. Sve što vidite na slikama tako je. Na rospolaganju je i vešernica sa mašinom za veš, najkvalitetnijim praškom i omekšivačem. Od ljubaznog domaćina dobićete i informaciju šta da obiđete na ostrvu (ako već unapred sami niste osmislili) i treba ga poslušati. Pokloniće vam i sve potrebne karte Kefalonije (saobraćajnu i turističku). Proizvodi organsko ulje i vino. To će vam trakođe biti poklon pri ulasku u apartman. Iako ne obraćam pažnju na kvalitet smeštaja, moram da priznam da nam je ovaj smeštaj bio nalepši do sada. Cena je bila 60 eura za dan. Bilo nas je četvoro. Kefalonija nije jednostavna za obilazak, nepravilnog je oblika i potrebno je napraviti dobar plan, kako bi obišli što više mesta i plaža. Mi smo posetili većinu preporučenih plaža, poluostrvo Paliki i sva mesta koja se nalaze uz obalu. Iz Skale smo otišli i na jednodnevni izlet brodom na Zakintos. Jedino nismo otišli na planinski vrh Mount Ainos, jer nismo imali dovoljno vremena, ali to svakako preporučujem. Kefalonija je nešto posebno, boje i mirise koje ona ima nema ni jedno drugo ostrvo. 24 sata vas opijaju mirisi raznih biljaka koje samo tamo, kako kažu domaćini, možete da vidite. More je čisto na svim plažama. Plaže su prelepe i svaka je jedinstvena. Mirtos je veličanstven po svojoj veličini, pesku i čistom moru. Hrana, začinjena njihovim autohtonim vrstama travki i maslinovog ulja kao i dobrim vinom je vrhunska. Valja probati čuvenu kefalonijsku pitu sa nekoliko vrsta sira. Meštani su nenametljivo dobri domaćini i ponosni su na svoje ostrvo. A imaju i razloga za to. Kefalonija je prelepa! Zato ako ste planirali da jednom posetite Kefaloniju učinite to bez razmišljanja. Kefalonija je istorija, avantura, adrenalin, muzika, sunce, boja, more, šuma, odmor, miris, ljubav, vetar, radoznalost, umor,običaj,... Kefalonija je raj.
2151 Hana Hasagic   05/03/2019
Molim vas preporuku za ljetovanje u Grckoj, malo mjesto, selo, bez guzve, otvoreno more. Imamo 2 djece. Hvala unaprijed. Srdacan pozdrav Hana
2674 Explo Caty   06/09/2019
Alkmini studio, mesto Minia. Evo profil coveka kog mozete da kontaktirate. Sve preporuke od mene :) https://www.facebook.com/johnvarvaras
2876 Nevena Stojkovic   30/10/2019
Agnanti Studios u mestu Lourdata. Vila koja ima jedan dvosobni apartman i 7 dvokrevetnih studija. Higijena na izuzetnom nivou, odlično pozicionirana vila, odlično opremljena, sa predivnim dvorištem i izuzetno ljubaznim i predusretljivim vlasnicima. Odlično isplatljiva za dva para ili četvoročlanu porodicu. Sve smestajne jedinice imaju pogled na more. Ako vam je potreban mir i prelepa plaža sa izuzetno toplom vodom, naročito u septembru, ovo je pravi izbor.
4208 Zoran Petrovic   02/03/2022
Letujemo ove godine sa malom decom na Kefaloniji. Planiramo da idemo preko Lefkade sopstvenim autom. Ima li neko predlog gde bilo najbolje da prenocimo u Grckoj, kako bismo najranije uhvatili trajekt za Kefaloniju? Hvala...


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu