Kefalonija je skriveni kutak Grčke jos uvek otrgnut od masovnog turizma. Divlja, a opet dovoljno pitoma da bi ugostila svakoga. Mnogi turisti koji su je posetili i imali priliku da je upoznaju vraćaju joj se ponovo nazad.

Svake godine dobijamo veliki broj pitanja od posetilaca našeg sajta i Facebook stranice za preporuku smeštaja na Kefaloniji, a neki od posetilaca su nas zamolili da izdvojimo jedan poseban post na kom će se nalaziti spisak smeštaja sa preporukom.

S obzirom da preglednost posta na Facebook stranici traje kratko odlučili smo da zbog veće vidljivosti to ipak bude na našem sajtu.


Našu preporuku za smeštaj na Kefaloniji (apartmane, hotele i vile) možete pronaći u glavnom meniju našeg sajta "Smeštaj - Jonska ostrva - Kefalonija" ili koristeći polje za pretragu smeštaja.

U našem vodiču za ostrvo Kefalonija možete pronaći i preporuke turista koje mesto na Kefaloniji izabrati za bazu. A takođe proveriti i na koji način najbrže možete izvršiti rezervaciju karata za trajekt sa Lefkade za Kefaloniju, iz mesta Astakos i Kilini.

Ipak... reč gosta je uvek najbolja preporuka i time se vodimo i mi kada želimo da vam damo preporuku za smeštaj na Kefaloniji.

Napišite u komentaru ispod ovog teksta naziv i mesto u kom se nalazi smeštaj na Kefaloniji u kom ste letovali, obrazložite kratko zašto je zadovoljio vaše kriterijume (komfor, higijena, pristupačna cena...) i preporučite ga drugima.

Napiši komentar
1285 Jelena Nikolic   17/11/2017
Kappatos House, Lassi. Dobar i povoljan smeštaj, vrhunski ljudi :) Jedino mesto gde bi išli ponovo na odmor jer ne idemo dva puta na isto mesto.
1286 Sonja Andjelkovic Orlic   17/11/2017
Kekatos ,Lasi... apartman 2
1283 Goran Trajkovic   16/11/2017
Mi smo letovali u Diana studios pre 2 godine, ima ih i na ovom sajtu. Vrlo uredno i odrzavano, vlasnici super ljudi, ima i bazen ko voli.
1287 Tatjana Topalović   19/11/2017
http://www.ionion.com/hellenicsun/ U septembru smo bili ovde i imam samo reči hvale.
1289 Milos Dimitrijevic   21/11/2017
Ako letujete u Porosu, preporucujem vilu Ariston. Smestaj je vise nego pristojan, klima uredjaj besplatan, dobar wifi, sobe uredne i ciste. Vlasnik se trudi da udovolji svakoj vasoj zelji i sve to radi sa ljubaznoscu i osmehom.
1293 Milovan   25/11/2017
Potreban mi je info za vilu Gradakia u Lasiju, iskustvo,utisci ?
2080 Tamara   07/12/2018
Ukoliko Vam je vazan pogled i mir od vam rado preporučujem http://www.kefalonia-aeolosapartments.com/en/ . Smeštaj se nalazi na brdu iznad Lasija a do Argostolija smo imali 5 minuta kolima. Obilazili smo celo ostvo tako da nam je to bila baza za oblazak. Vlasnik smeštaja je veoma ljubazan, sve je bilo jako čisto i uredno a imali smo obezbedjen parking. Za svaku preporuku.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu