Vurvuru - Sitonija | Ocene, mišljenja, pohvale, kritike turista
11/10/2019 Tekst ažuriran 03/11/2019 Komentara 4

 

✓ Pročitajte ispod teksta recenzije turista koji su posetili ovo letovalište
✓ Ostavite u komentarima vaše mišljenje o njemu
✓Budite konkretni i objektivni - pomozite budućim turistima da saznaju više korisnih činjenica o ovom letovalištu. 

Napiši komentar
2791 Slađa   13/10/2019
Koja agencija posreduje prilikom kupovine stana (apartmana) u ovoj oblasti?
3024 Bratislav Živanović   04/02/2020
Bili smo više puta prelepo pogotovo za decu. Jedina mala zamerka na uređenje i prilaz plaži, pazite da se ne zaglavite u pesku prilikom parkiranja!
3025 Sanja Jovanović   04/02/2020
Dobar dan, molim Vas za predlog smestaj u Virvorou 17.08. -24.08. hotel ili app za dve porodice, jedna prtoclana porodica, druga je troclana, hvala
3030 Biljana Benarik   05/02/2020
Kao sto sam vise puta napisala u komentarima: meni se Vurvuru nije dopao. Isli smo suprug i ja sa dvoje male dece i prijateljima, sredinom jula. Pre svega ono zbog cega idem u Grcku je more, a more u Vurvuru je bilo pravo razocarenje. Plaza je uska, boja mora je nekako zelena, nije bas cisto, brodici su konstantno oko vas. Obala je pescana ali je sljunak kod ulaska u vodu. Vurvuru je zaliv, dosta uzan, pa na zalost nisam bas imala osecaj da smo na moru. Bili smo smesteni oko 2km od nazovi Centra mesta. Najveca mana je sto mesto nema setaliste pa ako zelite da prosetate do "Centra" (ako se ono moze nazvati Centrom) idete pored magistrale sto bas i nije prijatno sa kolicima i malom decom. U tom Centru ima par kafica, dva restorana i to je to. Nema nekog sadrzaja za decu (sto bih zanemaeila da nam se plaza dopala-ali nije).Mesto je dobro kao baza za obilazak ali sam ja vise za onu varijantu da mi bude super tu gde jesam a ako zelim da mogu da obidjem i dalje od mesta u kome sam. Vurvuru je takodje lep ako mozete da iznajmite brodic (cena brodica je oko 50e na dan za 6oro ljudi) ali ako imate bas malu decu to je nezgodno jer brodicima ne mozete pristati uz samu obalu a ne bih se usudila da ih iz brodica spustamo u dubinu.U vili gde smo mi bili je bilo 5 apartmana pa je kao mala hipi komuna jer delite dvoriste, sto mi se takodje nije dopalo ali to i mogu da prihvatim. U sustini smo se vratili sa lepim uspomenama jer u vremenu provedenom na plazi (kakvoj takvoj) uvek nadjete nesto lepo, Grcka uvek pruzi neku magiju i lepo raspolozenje i u mestima koja vas ocaraju manje, i onim koja vas ocaraju vise 1f60a Sve u svemu za taj novac se moze letovati na mnogo lepsim mestima u Grckoj, ali naravno-ovo je samo moje misljenje i ptihvatam da ga je neko doziveo na lepsi nacin.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu