TOP 10 smeštaja u Grčkoj sa predivnim pogledom na more
17/03/2022 Tekst ažuriran 30/11/2023 Iskustva 0

Iako na našem sajtu imamo ponudu velikog broja smeštaja u Grčkoj i na Kipru, različitih vrsta i opsega cena, od onih ekonomičnih pa sve do najskupljih i najluksuznijih, najtraženiji su uvek oni apartmani i hoteli koji nude lep pogled na more.


Prva jutarnja kafa na terasi nekog lepog apartmana, rastezanje i osmeh dok upijate tirkizno plavu ili smaragdno zelenu morsku boju, pesma galebova i zvuci talasa koji ravnomerno udaraju u obalu. 


Ako udahnete duboko osetićete aerosol, sitne čestice morske vode u vazduhu. A ako priđete terasi apartmana ugledaćete lepotu plavog divnog mora.


Bilo da se nalazite na Sitoniji, Kasandri, Tasosu, Lefkadi ili nekom drugom mestu širom Grčke, taj osećaj blaženstva i uživanja u pogledu na more dok svi drugi spavaju je samo vaš i nema cenu.


Navešćemo vam nekoliko smeštaja sa lepim pogledom za koje se naši posetioci najviše raspituju i u kojima vole da provedu letovanje u Grčkoj. Da li biste mogli da zamislite kako dočekujete jutro sa ovakvim pogledom na more?


10 smeštaja sa najboljim pogledom


10. Oversea Rooms & Villas, Edipsos, Evia

Oversea Rooms & Villas je kompleks nezavisnih apartmana koji se nalaze na samo 3,2 km od grada Edipsos. Oversea je veoma moderan objekat, sa magičnim položajem pored plaže i predivnim pogledom na beskrajno more i smaragdne planine.

 




Oversea je ocenjen od strane Grčke turističke organizacije kao turistički kompleks sa 5 ključeva (ekvivalentan hotelu sa 4 zvezdice) i u ponudi ima potpuno opremljene apartmane i studija. Pogledaj ovde.

 

9. Sunset Studios, Skala Maries, Tasos

Sunset Studios se nalazi u živopisnom mestu Skala Maries na ostrvu Tasos. Vila se nalazi pored mora, između dve prelepe peščane plaže, sa kristalno čistim i plitkim morem dovoljno da deca uživaju u potpunosti. U neposrednoj blizini vile se nalazi igralište za decu.
 


Studija u svom sklopu imaju bračni krevet i mogućnost da se doda krevet-fotelja za dete, čajnu kuhinju, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj, televizor, frižider, fen za kosu i terasu sa spektakularnim pogledom. Pogledaj ovde.

 

8. Alion Beach Hotel,  Aja Napa, Kipar

Alion Beach Hotel je moderan hotel u Aja Napi na Kipru, koji poseduje bujni vrt sa palmama i pruža direktan pristup peščanoj plaži. Elegantan hotelski restoran nudi internacionalnu kuhinju i obroke kraj bazena.

Sve luksuzne sobe hotela Alion Beach imaju nameštene terase sa pogledom na Sredozemno more ili park i moderan dekor kojim je hotel okružen.

 

 

U spa centru Alion, kao i teretani, može se uživati u egzotičnim cejlonskim masažama i tretmanima tela čokoladom. Gosti se mogu opustiti u visećoj mreži u vrtu ili na terasi za sunčanje oko otvorenog bazena.


U restoranu Simposion organizuje se uživo program o kuvanju, kao i tematske večeri. Gosti se mogu opustiti i uživati u kafi i knjizi o kiparskoj istoriji u salonu biblioteke Muses, ili u tradicionalnom kiparskom ručku u restoranu na bazenu. Pogledaj ovde.

 

7. Mare Blu, Parga, Lichnos beach

Mare Blu vila u porodičnom vlasništvu, smeštena je usred bujnog zelenila, na samo 130 metara od plaže Lihnos i 4km od grada Parga.
Gosti mogu da se opuste u vrtu s pogledom na more, a mlađi gosti se mogu zabaviti na igralištu u sklopu vrta.



Smeštajne jedinice sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i priborom za kuvanje, TV i kupatilo sa tušem, Wi-Fi internet, a na raspolaganju je i besplatan privatni parking u okviru objekta. Pogledaj ovde.

 

6. Studio Giannis, Toroni, Sitonija 

Studio Giannis nalazi se u mestu Toroni, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. Ovaj kompleks je izgrađen 2014. godine, pored mora u oblasti koja harmonično kombinuje planine sa morem, pružajući posetiocu priliku da iskusi plavu vodu, sunce i zeleni grčki pejzaž.
 


Sve jedinice su moderno dekorisane i nove, veoma prostrane, a njihova površina je oko 30 kvadrata. Imaju potpuno opremljenu kuhinju, sa frižiderom i zamrzivačem, dve ringle, kupatilo sa tuš kabinom, Internet, TV, klimu. Postoji i vrt, kao i roštilj. Pogledaj ovde.

 

5. Altina Studios, Vasiliki, Lefkada

Altina Studios nalaze se zapadno od zaliva Vasiliki, u južnom delu Lefkade i udaljeni su 50 metara od plaže Ponti.

Kompleks Altina Studios u ponudi ima studije za dve osobe i apartmane za četiri osobe. U smeštajne jedinice je moguće dodati krevet za još jednu osobu uz doplatu. 



Svi studiji i apartmani su klimatizovani i imaju terase sa panoramskim pogledom na more zaliva Vasiliki koji se prostire sve do ostrva Kefalonija i Itaka. Smeštajne jedinice poseduju potpuno opremljenu kuhinju, besplatan WiFi internet, satelitsku televiziju, a gostima je na raspolaganju i parking. Pogledaj ovde.

 

4. Villa Surprise, Vrachos - Loutsa

Villa Surprise se nalazi na putu između mesta Ligia i plaže Vrahos (Ligia 1,5 km i Vrahos 1 km) gde se nalazi veliki broj kafića, taverni, restorana, pekara i supermarketa. Vila je smeštena na levoj strani puta i nudi direktan pristup moru, sastoji se od tri odvojena apartmana i može se iznajmiti cela vila ili apartmani zasebno.



Vrt vile je velika terasa sa predivnim pogledom na Jonsko more i ostrva Paksi i Lefkada, a u vrtu se nalaze masline, platani i palme, dok bršljan koji prekriva ogradu gostima pruža potpunu privatnost. 

Villa Surprise je idelan izbor za goste koji žele da se opuste i uživaju u bujnoj vegetaciji sa drvećem i cvećem pored privatne plaže. Pogledaj ovde.

 

3. Haris Beach Hotel Apartments, Vrahos, Epir

Haris Beach Hotel Apartments je hotel smešten pored prelepe plaže Vrachos-Loutsa. Hotel se sastoji od studija koja mogu da prime od 2-3 osobe i porodičnih soba koje se sastoje od dve odvojene prostorije međusobno povezane, što ih čini idealnim za porodice sa dvoje dece. Porodične sobe mogu da prime 3-4 osobe. 
 


I studija i porodične sobe imaju veliku terasu sa predivnim pogledom na Jonsko more i vrt. 

Ovaj smeštaj ima odlične komentare gostiju. Preporučujemo! Pogledaj ovde.

 

2. Stavros Compass Studios, Sarti, Sitonija

Stavros Compass Studios se nalazi pored plaže, na jednoj od najboljih lokacija, u mestu Sarti na Halkidikiju. Direktan pogled na plažu i more će pružiti osećaj opuštenosti i relaksacije svakom gostu.



Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu, besplatni toaletni pribor, peškiri u kupatilu
• Čajna kuhinja, frižider
• LCD TV, WiFi internet
• Terasa, pogled na more

Pogledaj ovde.

 

1. Hotel AchilleasVrachos - Loutsa

Hotel Achilleas se nalazi na jednoj od najlepših plaža Jonskog mora, u centru zaliva Loutsa. Zagarantovan je odmor ispunjen zabavom i luksuzom u mestu gde se sreću plavo more i bujna zelena vegetacija.



Hotel Achilleas se nalazi pored mora, obuhvata površinu od 700m² i ima recepciju, otvoreni bar sa pogledom na more, besplatan parking, ležaljke, suncobrane i teren za odbojku na pesku. Gosti mogu uživati u mirnim trenucima, pored mora, sa predivnim pogledom na ostrvo Krf na severu, Lefkadu na jugu i Paksos.

U baru na plaži sa ljubaznim osobljem služi se kafa, piće i užina, a dostupne su i specijalno dizajnirane ležaljke. Pogledaj ovde.

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!

Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke

Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj

Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani

Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu