Tri najskuplje vile za prodaju u Grčkoj
07/10/2017 Tekst ažuriran 01/02/2018 Iskustva 0

1. Aegean Jewel - Mikonos, cena 23 miliona evra

S pravom nazvana "Dragulj Egejskog mora" najskuplja vila Grčke nalazi se na Mikonosu, a njena trenutna cena na tržištu je 23 miliona evra. Fascinantna vila s pogledom na Egejsko more nalazi se na parceli od 7.000 m2 i može se pohvaliti sa 7 glavnih spavaćih soba i 6 luksuznih apartmana.

Na savršenoj lokaciji i samo nekoliko minuta udaljen od dve kosmopolitske plaže na Mikonosu, ova vila nudi potpunu privatnost, a sastoji se od 3 zgrade ukupne površine 1.500 m2. Vlasnici su razmišljali o svemu, a radi veće udobnosti dodali su teretanu, spa i masažu, heliodrom, poslovni centrar, profesionalnu kuhinju, otvoren bioskop i malu kapelu.
 


 

2. Vila na plaži Kounoupi - Peloponez, cena 20 miliona evra

Istaknuta grčka porodica prodaje svoju osamljenu vilu na plaži u mestu Kounoupi za 20 miliona eura, što je čini najskupljom na tržištu poluostrva Peloponez u južnoj Grčkoj.

Nekretnina zauzima pet hektara na vrhu oblasti koja ulazi u Saronski zaliv i nedaleko mesta Porto Heli. Imanje Kounoupi je sakriveno u borovoj šumi i nudi pristup na dve privatne plaže i marine u kojima se može parkirati jahta. Agencija koja je dobila ekskluzivno pravo prodaje ove nekretnine je odbila je da identifikuje vlasnike, ali je rekla da su poznata grčka porodica koja živi i radi u drugom delu Evrope.

Glavna kamena kuća se prostire na 568 m2 i ima dve otvorene kuhinje sa prostranom natkrivenom terasom za ručavanje i zabavu. Unutrašnji prostori su dizajnirani rustikalnim detaljima, kao što su kameni akcentni zidovi, kamini i izloženi stropovi, a pogled iz vrta se pruža na ostrva Hidra i Spetses.

Vila ima vinski podrum sa 1.200 boca vina i čak bačvama za proizvodnju vina, garažu za tri automobila, maslinjak, vinograd sa Merlot grožđem, voćnjak, opremljena je biološkim postrojenjem za tretman, postrojenjem za oprašivanje i električnom trafostanicom.



3. Marina living - Glifada, Atina, cena 13.5 miliona evra

Ova veličanstvena vila se nalazi pored mora u poznatom stambenom delu Glifade, 35 minuta od kosmopolitskog centra Atine. 

Unutrašnji prostor od 1.000 m2 nudi luksuzno uređen smeštaj raspoređen na 3 sprata. Aristokratsko stepenište iz dnevne sobe vodi do drugog nivoa gde se nalazi glavni apartman, kancelarija i elegantna spavaća soba koja nudi prostran pogled na zaliv Glifada.

Spoljni prostori uključuju deo za roštilj, letnjikovac, trpezariju, kuću za goste sa privatnim ulazom i 5 različitih terasa sa privatnim, intimnim prostorom unutar bujnog vrta.


Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu