Vaša preporuka smeštaja na Sitoniji
18/11/2016 Tekst ažuriran 09/03/2018 Iskustva 12


Svake godine dobijamo veliki broj pitanja od posetilaca našeg sajta i Facebook stranice za preporuku smeštaja na Sitoniji, a neki od vas su nam predložili i da izdvojimo jedan poseban post na kom će se nalaziti spisak smeštaja sa preporukom.

S obzirom da preglednost posta na Facebook stranici traje kratko odlučili smo da zbog veće vidljivosti to ipak bude ovde.

Našu preporuku za apartmane, studija, hotele i vile na Sitoniji možete pronaći u glavnom meniju našeg sajta "Smeštaj - Halkidiki - Sitonija" ili koristeći polje za pretragu smeštaja.


Međutim uzimajući u obzir da se u ponudi našeg sajta ne nalaze svi objekti ove oblasti i znajući da je reč gosta uvek najbolja preporuka, želeli smo da ova stranica posluži kao pomoć budućim posetiocima Sitonije pri izboru smeštaja.


Kada je izbor letovališta na Sitoniji u pitanju preporučujemo...

Toroni, Nikiti, Vurvuru - ukoliko imate decu i želite plaže sa plitkim morem u blizini

Sarti - ukoliko vam povremeni talasi i vetar ne predstavljaju prepreku za dobar odmor

Metamorfosi - ukoliko želite odmor u sjajnoj vazdušnoj banji

Kalamitsi i Sikia - ukoliko vam je potreban odmor u pravom smislu te reči

Neos Marmaras - ukoliko su vam deca tinejdžeri, ako volite živa mesta i želite da budete u centru aktivnosti

Porto Carras - ukoliko želite luksuzno letovanje


Napišite u komentaru ispod ovog teksta naziv smeštaja i mesto u kom se nalazi smeštaj na Sitoniji u kom ste letovali, obrazložite kratko zašto je zadovoljio vaše kriterijume (komfor, higijena, pristupačna cena...) i preporučite ga drugima.

Ukoliko nemate automobil, a želite da u sopstvenom aranžmanu i bez agencije letujete na Sitoniji, pogledajte ovde koje su vrste prevoza moguće iz Srbije i na koji način možete najlakše stići do Grčke.

Napiši komentar
312 IgyShaVa   19/11/2016
Ima li neko iskustva sa vilom Alkioni u Neos Marmarasu?
348 Dragana Cirovic   06/12/2016
Ako volite N. Marmaras moj glas ide za Pela rooms. Gazdarica Zoe je divna, skroz nenametljiva. Smestaj nije luksuzan, al su cene skroz ok! Ako budemo opet usli u Neos sigurno cemo kod nje ponovo. Ove godine planiram Sarti, kucu Sartios pa ako je neko bio molim vas da ostavi komentar.
349 Ralle   06/12/2016
Stefanos Rooms u Paradisosu, 2 kilometra od Neos Marmarasa, sve preporuke
350 Dijana   06/12/2016
Kassandrinos u NIkitiji, sve preporuke, odlicni apartmani, super opremljeni, maksimalno cisti, dvoriste fantasticno za decu, sve preporuke, rado bismo se vratili
351 Milena   06/12/2016
Greek house hotel, cena smestaja vise mego povoljna, lepo uredjene sobe, svakog dana ciste i menjaju peskire, dopunjuju toaletni pribor redovno, 50m od plaze...
352 beogradjanin   06/12/2016
Hotel Makednos 5 km ispod Nikitija na Kouviou beach. Ima odlicnu plazu 70 m od hotela, parking za goste, veliki i lep bazen sa pool barom. Veoma smo bili zadovoljni i lepo smo se odmorili. Jedina "mana" je to sto uvece morate kolima do Nikitija koji je najbluze mesto.To nama nije smetalo a hotel je na strateski dobrom mestu za obilazak Sitonije. Isli bi pinovo u isti hotel.
353 natasa   07/12/2016
Dragan Cirovic, mi smo 2014 bili u Sartiu u kuci Sartios. Nalazi se u starom delu Sartija sto je velika prednost, blizu je gradske plaze, pekare.... Nije nam se svidelo sto kad su nas smestili u sobu dobili smo po jedan mali jastuk, pribor je bio samo za jednu osobu to su nam kasnije doneli kada se pojavio nas vodič. Tv nam se pokvario i iako smo to odmah prijavili u toku prepodneva tek sutradan je neko bio da ga popravi i to dok mi nismo bili tu. Kada je bio dan za promenu posteljine obavešteni smo da budemo u sobi oko 20h radi zamene posteljine neljutim mi smo se vratili rano popodne i zatekli cistu posteljinu na podu sobu u kesi iz pekare. U kupatilu nije bilo toalet papira kada smo došli. Soba je trebalo da nam bude sa pogledom na ulicu a dobilli smo sobu koja gleda na parking koji nije izbetoniran vec je zemljani. Krevet je bio jako los, upao madrac sa jedne strane, kafu smo kuvali po pola sata jer su ringle bile jako slabe. Sve u svemu kada bi opet išli u Sarti gledali bi da izbegnemo tu kucu..
357 Katarina   07/12/2016
Philoxenia Bungalows, Psakudija. Isli 2014.-te, veoma zadovoljni. Hrana dobra, sobe se ciste svaki dan. Posteljina menja na tri dana. Osoblje ljubazno.
360 Zorica   08/12/2016
Grammatiki house, Paradiso beach, Neos Marmaras. Kuća sa 10 trokrevetnih apartmana, udoban, čist i lep smeštaj, lepa terasa, plaža blizu. Puno lepih plaža u okolini, za one koji idu autom.
1044 Mitko Karanfilovski   29/06/2017
0d 23 juni so soprugata sme smesteni vo malo studio za dvajca vo Sarti - Elefteria house. Vo strogiot centar na Sarti (iako jas sakam poosameni mesta) ama mirno i tivko . Gazdaricata Elefteria vredna i mila zena , usluzna... i kirios Angele nejziniot soprug , mnogu miren, fin i predusretliv covek. Preporacuvam !
1053 Elizabeta   03/07/2017
Nije preporuka, nego zelim da upozorim one koji nalete na Vilu Meri. Naime, lokacija je dobra, zato smo je odabrali, ali je problem gazdarica koja zivi gore na spratu, i koja non stop iskljucuje vodu u sobama,kako bi gospodja ustedela naravno. Od 10 povrataka sa plaze samo 2 puta smo zatekli da ima vode da se mozemo normalno istusirati.
1154 Mirjana S   30/07/2017
Zdravo. da li neko mozda ima iskustva sa vilom Dimitris mesto Trani Ammouda, Sitonija? Hvala.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu