Rezervišite putem našeg sajta bilo koji od preko 37.000 smeštaja u Grčkoj!
28/11/2021 Tekst ažuriran 05/03/2023 Iskustva 5

 

  • Nekoliko smeštaja koji su vam se dopali iz naše ponude nisu dostupni u terminu koji vam odgovara?
  • Našli ste smeštaj koji vam se dopada putem Google pretraživača? 
  • Došli ste direktno na website smeštaja u Grčkoj u kom želite da letujete?
  • Našli ste na Booking platformi nešto što vam se dopalo?
  • Želite bilo koji od tih smeštaja da ipak rezervišete preko nas?


Možete taj isti smeštaj da rezervišete preko nas čak iako ga mi nemamo u ponudi. Slobodno nas kontaktirajte na mejl, a mi ćemo odraditi sve ostalo.


Onda kada je "sve popunjeno"...


Nekada su okolnosti takve da u periodu kada je potražnja za smeštajom u Grčkoj velika, na našem sajtu ne možete pronaći odgovarajući smeštaj.


Može se desiti da je vila koja vam se dopada već popunjena u terminu u kom možete letovati ili mogu biti popunjeni ostali smeštaji koji bi vam odgovarali.


Uvek dajemo sve od sebe da vam pronađemo smeštaj koji bi bio po vašem ukusu, i cenovno i po svim ostalim parametrima, ali u retkim slučajevima ni to nije moguće - posebno u špic sezoni ili ako smeštaj tražite samo dan ili dva ranije.


Tada turisti pokušavaju sami da nađu smeštaj (putem pretraživača ili nekih većih svetskih platformi), a kada nađu onaj koji im odgovara obično nam se ponovo jave i pitaju da li bi mogli taj smeštaj da rezervišu preko nas iako ga mi nemamo u ponudi.


Odgovor je DA.


Prema statističkim podacima u Grčkoj postoji negde oko 37.800 hotela, vila i kuća za izdavanje, apartmana, kampova i sličnih vrsta smeštaja. Pored ovoliko velikog broja budite sigurni da ćemo pronaći smeštaj i za vas.


Preporuka je da uvek prvo pregledate apartmane, hotele, vile u našoj ponudi u oblasti u kojoj želite da letujete. 


Vlasnici tih smeštaja su pouzdani, profesionalni i uvek korektni prema našim gostima, poznajemo njihov način rada i sa njima sarađujemo godinama unazad.


Ukoliko ne pronađete nešto u našoj ponudi, a pronađete na nekom drugom mestu, javite nam se. 


Ako smeštaj nađem na internetu, a želim da ga rezervišem preko vašeg sajta, da li će to biti povoljnije?


Ne obećavamo, ali mnogo puta do sada smo uspeli u direktnom kontaktu sa vlasnicima da za naše posetioce dobijemo bolje cene od onih koje se nalaze na mnogim drugim platformama.


Ukoliko bilo koji smeštaj koji ste našli na internetu želite da rezervišete preko nas, budite uvereni da ćemo dati sve od sebe da dobijete najbolje i najpovoljnije uslove:
 

  1. Da dobijemo za vas ne samo najbolje moguće uslove za rezervaciju smeštaja već i za načine uplate depozita vlasniku
     
  2. Ako rezervišete preko nas nikome niste u obavezi da dajete podatke o vašoj kartici niti bilo ko može da vam skine novac sa nje u slučaju vašeg nedolaska u smeštaj
     
  3. U dogovoru sa vlasnikom tog smeštaja potrudićemo se da za vas dobijemo najbolju moguću cenu


Napomena: ovo se ne odnosi na smeštaj koji srpske i grčke turističke agencije imaju u ponudi. Smeštaj koji ste našli preko njih preporuka je da preko njih i rezervišete.
 

Za veliki broj Last i First minute ponuda kao i smeštaj sa sniženim cenama možete nas pratiti na posebnoj Viber grupi "Grčka Info smeštaj" - kliknite OVDE.


Na grupi ćete isključivo od nas dobijati informacije o kvalitetnom smeštaju po pristupačnim cenama u Grčkoj kao i uputstva za povoljnu, brzu i pre svega bezbednu rezervaciju smeštaja putem našeg sajta.

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne vesti iz Grčke!
Napiši komentar
4101 Lidija   30/11/2021
Divno 1f44f
4105 Jovana Knezevic   08/12/2021
Postovanje, moze li neki smestaj iz Nei Porija,Olimpska regija? Hvala,pozdrav
4106 Grčka Info   08/12/2021
Poštovana Jovana, smeštaj u Nei Poriju možete pogledati na linku https://www.grckainfo.com/hotels/search/greece/nei-pori-pieria/49?checkin=08%2F12%2F2021&checkout=09%2F12%2F2021 Ako vas zanimaju i neke druge destinacije u glavnom meniju Smeštaj možete pronaći apartmane, hotele i vile sortirane po oblastima. Za tip smeštaja, udaljenost od plaže, cene, sadržaje i ostale parametre možete koristiti filtere sa leve strane. Na raspolaganju smo vam za dodatnu pomoć
4967 Vukica Marković   17/03/2023
Postovani trazimo povoljnije cene smestaj na Sitoniji,nas je četvoro,ćerka punoletna,sin 12 god suprug i ja.Potrebno parking mesto Termini boravka od 18.06 do 30.06. Molim preporuku.Hvala1f642
4968 GrckaInfo.com   17/03/2023
Ukoliko želite da pogledate našu ponudu za smeštaj na Sitoniji možete to uraditi na linku https://www.grckainfo.com/hotels/search/?r=273&checkinn=23%2F11%2F2022&checkout=24%2F11%2F2022 Ukoliko nemate vremena da sami razgledate ponudu na sajtu i želite da vam u izboru smeštaja pomognemo savetom ili preporukom, slobodno nam pišite na mejl.


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu