OD 30€ dnevno


Komentara
0

Smešten na jedinstvenoj lokaciji ostrva Skopelos, Aegean Hotel predstavlja idealan izbor za letnji odmor pun opuštanja i uživanja. Između visokih borova na zelenom brdu prekoputa luke Skopelos, Aegean Hotel svojim gostima nudi toplu dobrodošlicu. Zahvaljujući blizini brojnih prodavnica u gradu Skopelosu i brojnim kvalitetnim… Opširnije

Skopelos Magnisias 37003 Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Skopelos Magnisias 37003 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Smešten na jedinstvenoj lokaciji ostrva Skopelos, Aegean Hotel predstavlja idealan izbor za letnji odmor pun opuštanja i uživanja. Između visokih borova na zelenom brdu prekoputa luke Skopelos, Aegean Hotel svojim gostima nudi toplu dobrodošlicu. Zahvaljujući blizini brojnih prodavnica u gradu Skopelosu i brojnim kvalitetnim sadržajima, ovaj smeštaj postaje sinonim za uživanje u odmoru.

Iz svih soba se pruža očaravajući pogled na more. Tokom dana, boje se magično šire plavetnilom, ostavljajući goste bez daha.

Besplatno je organizovan transfer od luke Skopelos, kao i besplatan doručak i WiFi. Za goste koji putuju sopstvenim automobilom Aegean Hotel ima besplatan parking prostor.

Smeštaj

• Dvokrevetne sobe imaju bračni krevet ili dva kreveta, klima uređaj, sef, TV CRT, Wi-Fi internet, frižider, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more. Gostima može da se posluži doručak u sobi, dok su tokom celog dana pored recepcije na raspolaganju razna osvežavajuća pića. Čistoća soba je svakodnevno.

• Trokrevetne sobe u svom sklopu imaju dve sobe sa tri kreveta, klima uređaj, sef, TV CRT, Wi-Fi internet, frižider, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more. Gostima može da se posluži doručak u sobi, dok su tokom celog dana pored recepcije na raspolaganju razna osvežavajuća pića. Čistoća soba je svakodnevno.

• Četvorokrevetne sobe su idealne za porodice i imaju dve odvojene sobe sa jednim francuskim ležajem i dva kreveta, klima uređaj, sef, TV CRT, Wi-Fi internet, frižider, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more. Gostima može da se posluži doručak u sobi, dok su tokom celog dana pored recepcije na raspolaganju razna osvežavajuća pića Čistoća soba je svakodnevno.

Skopelos

Skopelos je magično ostrvo koje se nalazi u severnom delu grupe Sporades ostrva, između ostrva Skijatos i ostrva Alonisos. Ostrvo ima površinu od 96 kvadratnih kilometara i prekeriveno je bujnom borovom šumom, maslinjacima, vinogradima, šljivama i mnogih drugim voćem, a okruženo je zlatnim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Skopelos ima veliki broj nestvarnih plaža, uglavnom šljunkovitih, a celo ostrvo prekriveno je borovom šumom.

Glavni grad je Skopelos, Hora, prepoznatljiv po svojim uskom ulicama koje vode visoko u brdo iznad grada odakle se pruža veličanstven pogled na zaliv i ostrvo Alonisos u daljini. Glavni grad ostrva Skopelos nudi veliki izbor mesta za izlazak, kafea, restorana, taverni.


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Vrt
Posluga u sobi
TV
Kupatilo
Frižider

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare