OD 40€ dnevno


Komentara
0

Aegeon Apartments se nalazi na ostrvu Evia u mestu Kalamos. Kompleks je izgrađen pored mora i nudi prijatan odmor sa neverovatnim pogledom, tradicionalnu hranu u restoranu Aegeon i opuštanje u kafe baru Plori.

Besprekorna čistoća u kombinaciji sa gostoprimstvom je nešto što izdvaja ovo porodično preduzeće koje posluje od… Opširnije

www.kalamosevia.gr
+30 6944697374
+30 6944600839
Kalamos, Evia - Central Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.kalamosevia.gr +30 6944697374
Pošalji upit za dostupnost +30 6944600839
Kalamos, Evia - Central Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Aegeon Apartments se nalazi na ostrvu Evia u mestu Kalamos. Kompleks je izgrađen pored mora i nudi prijatan odmor sa neverovatnim pogledom, tradicionalnu hranu u restoranu Aegeon i opuštanje u kafe baru Plori.

Besprekorna čistoća u kombinaciji sa gostoprimstvom je nešto što izdvaja ovo porodično preduzeće koje posluje od 1950. godine i nastavlja i danas sa trećom generacijom.

Smeštaj

Kompleks Aegeon Apartments je lepo uređen, uklapa se u prirodno okruženje i savršeno kombinuje tradicionalno grčko gostoprimstvo sa Egejskom arhitekturom. Sobe su opremljene i nude prijatan i komforan boravak sa predivnim pogledom na more. Sve sobe imaju bračni krevet, sofu, kupatilo, TV, klima uređaj, frižider, terase sa pogledom na more i mogu da prime do četiri osobe.

Restoran & kafe bar

U okviru kompleksa posluje restoran Aegeon u tu se pripremaju jela su na bazi lokalnih proizvoda, mesa i ribe i ekstra devičanskog maslinovog ulja. Tradicionalna grčka jela i morski specijaliteti su samo deo ponude ovog restorana.

Plori Kafe se nalazi u istom kompleksu i u njemu se služi tradicionalni doručak, sveže ceđeni sokovi i različite vrste kafe sa jedinstvenim pogledom na Egejsko more. Večeri su rezervisane za muziku i egzotične koktele.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Frižider
• Kupatilo
• TV
• Terase sa pogledom na more
• Restoran & kafe bar

Cene

  01.04 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 31.10
Soba za 2-4 osobe 40 € 45 € 40 €

 

 

 


 

Lokacija

Plaža Kalamos je dobor poznata plaža na ostrvu Evia sa akvamarin bojom Egejskog mora i belim peskom. Plaža je udaljena 140 km Atine (dva sata vožnje) i idealna je destinacija za miran i opušten odmor.

Plaža je podeljena na dva predivna dela, to jest na dva zaliva koji su odvojena velikom stenom. Prva plaža koju lokalno stanovništvo zove Kali ima mirnije more, a druga se zove Kakia i ima malo talasa.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Restoran
Bar
Klima uređaj
Doručak
Pogled na more
TV
Kupatilo
Frižider

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare