OD 45€ dnevno


Komentara
0

Aeginitiko Archondiko Hotel smešten je u blizini luke Egina, i predstavlja neoklasičan tradicionalni hotel obojen crvenom bojom. Hotel je sagrađen 1700. i bio je daleko manji nego danas. Renoviran je i dograđen početkom 1900-ih, i tada je uređen u neoklasičnom stilu. Ovaj hotel kombinuje neoklasični arhitektonski stil sa tradicionalnim elementima… Opširnije

www.grckainfo.com
Aegina Town, Saronic, 180 10, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Aegina Town, Saronic, 180 10, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Aeginitiko Archondiko Hotel smešten je u blizini luke Egina, i predstavlja neoklasičan tradicionalni hotel obojen crvenom bojom. Hotel je sagrađen 1700. i bio je daleko manji nego danas. Renoviran je i dograđen početkom 1900-ih, i tada je uređen u neoklasičnom stilu. Ovaj hotel kombinuje neoklasični arhitektonski stil sa tradicionalnim elementima ostrva Egina.

Sobe koje gledaju na vrt uređene su jednostavno, dok su sobe na 1.spratu dekorisane u klasičnom stilu, a neke od njih imaju visoke oslikane tavanice.

Hotel je napravljen od kamena, a najkarakterističnija tačka objekta je veoma lepa obojena tavanica koja predstavlja upečatljiv dekor dnevne sobe i nekih od soba na spratu.

Hotel ima 9 soba i jedan apartman koji sadrži dve dvokrevetne sobe i sve smeštajne jedinice uključuju: privatno kupatilo sa tušem, fen za kosu, centralno grejanje, klima uređaj, TV, faks, telefon, WiFi internet, CD-plejer i terasu.

1987. godine Aeginitiko Archontiko je preuzeo g. Fotis Voulgarakis koji je renovirao celu zgradu i pretvorio u tradicionalni hotel A klase.

Aeginitiko Archontiko je otvoren tokom cele godine.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj, centralno grejanje
• Balkon/terasa
• Restoran, doručak u restoranu
• Sobna posluga 24 časa
• Kupatilo, tuš, fen za kosu
• Internet pristup, TV, telefon, CD plejer, faks mašina
• Vrt

Cene

  01.10 - 30.04 01.05 - 30.06 01.07 - 30.09
Soba za 1 osobu 45 € 50 € 55 €
Soba za 2 osobe 50 € 55 € 60 €
Soba za 3 osobe 55 € 60 € 65 €
Soba za 4 osobe 60 € 65 € 70 €
Suit za 4 osobe 75 € 80 € 90 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi) sa doručkom
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Egina - Grad Egina

Ostrvo Egina je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, jer je najbliže ostrvo Atini (samo 16,5 nautičke milje od luke Pirej). Od 11.01.1827 do 10.03.1829. grad Egina je bio privremeni glavni grad novoosnovane grčke države. Jedna od najvećih atrakcija na ostrvu je Drevni hram Athena Aphaia, izgrađen u 6. veku pre nove ere. Grad Egina, prestonica ostrva, je lep mali grad, sa prelepim neoklasičnim zgradama različitih svetlih boja, uskim ulicama, slikovitim kafićima, lepim trgovima i lukom gde su usidreni mali brodovi i čamci. Ceo grad je eksplozija boja, naglašena od strane šarenih pistaća koji se prodaju svuda. Na periferiji nalaze se šarmantna, tradicionalna mesta kao što su Kipseli, Agii i Vagia, kao i organizovana turistička odmarališta poput Agia Marina, Perdika i Souvala.

Egina je takođe okružena mnogim manjim ostrvima (Moni, Metopi, Diaportia, Laguzi, Kira, Dorousa, Spalathonisi, Anonima) do kojih se može doći brodom iz luke Egina. U gradu Egina takođe možete posetiti: Toranj Markelos, Kapodistrijski dom, Eunardeio (zgrada 1829 u dorskom stilu) i Katedralu Egina ...


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
CD plejer
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Kupatilo
Restoran
Posluga u sobi
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare