OD 29€ dnevno


Komentara
0

Smešten u najzanimljivijoj oblasti Skopelosa, Aeolos Hotel neprekidno poboljšava svoje usluge, želeći da svojim gostima pruži maksimalan kvalitet. Sa pogledom na predivnu luku Starog grada, odmah pored mora, Aeolos Hotel nudi nezaboravne trenutke opuštanja u području koje je dobro poznato po svojoj gostoljubivosti.

Opširnije
Skopelos Magnisias 37003 Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Skopelos Magnisias 37003 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Smešten u najzanimljivijoj oblasti Skopelosa, Aeolos Hotel neprekidno poboljšava svoje usluge, želeći da svojim gostima pruži maksimalan kvalitet. Sa pogledom na predivnu luku Starog grada, odmah pored mora, Aeolos Hotel nudi nezaboravne trenutke opuštanja u području koje je dobro poznato po svojoj gostoljubivosti.

Aeolos Hotel se nalazi u gradu Skopelosu, u neposrednoj blizini luke i arheološkog nalazišta “Asklipieio”. Većina od ukupno 63 smeštajne jedinice (61 komforna soba i 2 apartmana) gostima pruža mogućnost da uživaju u pogledu na plavetnilo Egejskog mora. Gotovo savršena lokacija omogućava gostima da uz korišćenje brojnih sadržaja hotela uživaju ne samo u pogledu na luku, već i u brojnim restoranima i prodavnicama koji se tu nalaze.

U neposrednoj blizini hotela se nalaze agencije za iznajmljivanje vozila, glavna autobuska stanica i taksi stanica. Glavnim putem, koji prolazi ispred hotela se stiže do manastira koji se nalaze u neposrednoj okolini. Uživanje u snežno belim putevima kroz Stari grad, koji se nalazi takođe nadomak hotela je podjednako očaravajuće.

Smeštaj

Standardne sobe

• Standardne sobe su kompletno opremljene i imaju pogled na more ili vrt, 2 kreveta, klima-uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, telefon, mini bar (frižider), opremljenu terasu, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i standardnu kozmetiku za ličnu higijenu. Takođe je dostupno i svakodnevno čišćenje soba.

Apartmani

• Apartmani imaju jedinstven pogled na more, bračni krevet, kompletno namešten dnevni boravak, klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, telefon, mini bar (frižider), 2 opremljene terase, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i standardnu kozmetiku za ličnu higijenu. Pogled sa terase je spektakularan i otkriva jedinstvene boje koje Skopelos menja u toku dana i noći. Čistoća soba je marljiv i svakodnevno.

Usluge i sadržaji

Uz srdačnu dobrodošlicu u hotel Aeolos gosti će dobiti i besplatno piće u svojoj sobi. Tokom boravka gosti mogu da se opuste uz koktel na ležaljkama sa pogledom na more ili u lobiju koji je tradicionalno opremljen uz knjige iz hotelske biblioteku, a recepcija je otvorena 24h.

“Olive Hall” sala sa grandioznom maslinom nudi bogat doručak od 8:00 do 11:00 časova, a tokom dana gosti mogu da naruče manje obroke i užinu iz bara pored bazena.

Fitnes sala je dostupna svim gostima, a za decu postoji igralište.

Osoblje na recepciji će pomoći gostima da iznajme automobil, a dostupan je privatan parking.

• Besplatni prevoz do hotela Aeolos
• Besplatno piće za dobrodošlicu
• Besplatan doručak u sali "Olive Hall"
• Besplatan Wi-Fi internet
• Besplatan parking
• Pored arheološkog područja - Asklepieion
• Blizu grada Skopelos
• Prelep pogled na more i grad Skopelos
• Veliki bazen i bar
• Teretana
• Igralište za decu
• Recepcija 24h

Skopelos

Skopelos nije samo jedno od najzelenijih mediteranskih ostrva, već i jedna od najpoželjnijih letnjih destinacija. Sa bogatim istorijskim i kulturnim sadržajima, Skopelos danas turistima može da ponudi kvalitetnu infrastrukturu, ali i brojne usluge, kao i : prodavnice, supermarkete, restorane, turističke agencije, ali i javne službe i zdravstvene centre. Među brojnim lokalnim proizvodima posebno se izdvajaju visoko kvalitetne sorte šljiva, domaći med, masline, maslinovo ulje, vino i različite vrste nacionalnih specijaliteta, a naročito domaći kozji sir, koji je jedan od osnovnih sastojaka nadaleko čuvene pite sa sirom, koja nosi jedinstvenost samog Skopelosa. Sveža riba i kvalitetno domaće kozje meso se vrlo često nalaze na meniju brojnih ostrvskih restorana.

Aktivnosti posetilaca Skopelosa nisu ograničene samo na uživanje u prelepim plažama, kupanje ili šetnju ulicama Starog grada. Istraživanje prirodne sredine koju je ovo ostrvo umnogome očuvalo svakako predstavlja jednu od preporuka. Bez obzira da li u ovo putešestvije idete peške, biciklom, automobilom ili brodićem, doživećete nezaboravno iskustvo. Zelena polja u kombinaciji sa morskim plavetnilom čine da se oseti magija pri samo jednom pogledu, ostavljajući posetioce bez daha, što je jedna od mnogih prednosti ovog ostrva.

Postoji mnogo skrivenih mesta na ostrvu koja će sigurno učiniti da napunite svoj foto album neverovatnim impresijama sa letovanja na Skopelosu.

Imagine Hotels grupa

Aktivnosti porodice Provias u hotelskom sektoru su počele davne 1969. godine kao porodičan posao u okviru Akti smeštaja. Nakon zapaženog uspeha u turističkom sektoru, stekli smo dovoljno iskustva da kupimo Aeolos Hotel 1997. godine, a samo tri godine kasnije i Sunrise Village Hotel. Nova dinamika poslovanja je dovela do stvaranja grupe poznate kao Imagine Hotels.

Stavljajući naglasak na formiranje zajedničke menadžerske politike, zasnovane na koegzistenciji, trudimo se da svojim gostima pružimo uslugu na najvišem mogućem nivou. Sa menadžmentom koji ima visok stepen odgovornosti i nadaleko čuvenim gostoprimstvom po kome je ostrvo Skopelos poznato, naš prioritet je zadovoljstvo gostiju i prepoznavanje naše doslednosti i kvaliteta.
Radimo poštujući potrebe naših gostiju i važnost njihovog odmora. Savršenstvo gostoprimstva je i dalje naš najveći cilj.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Pegla/daska za peglanje
Usluga pranja veša
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Sef
Bazen
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare