OD 30€ dnevno


Komentara
0

Agelika Studios and Apartments se nalazi na predivnom brdu u oblasti Lassi, na udaljenosti od samo 2km od glavnog grada Argostoli na ostrvu Kefalonija.

Kompleks u svom sklopu ima devet vila i dva apartmana koji mogu da prime od tri do pet osoba. Sve smeštajne jedinice imaju spektakularan pogled na prelep zalazak sunca,… Opširnije

Lassi 28100 Kefalonia, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Lassi 28100 Kefalonia, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Agelika Studios and Apartments se nalazi na predivnom brdu u oblasti Lassi, na udaljenosti od samo 2km od glavnog grada Argostoli na ostrvu Kefalonija.

Kompleks u svom sklopu ima devet vila i dva apartmana koji mogu da prime od tri do pet osoba. Sve smeštajne jedinice imaju spektakularan pogled na prelep zalazak sunca, poluostrvo Pali, obalu i mesto Lassi. Kompleks je smešten u neposrednoj blizini najpoznatijih plaža ove oblasti.

Pogodnosti kompleksa

• Parking
• Klima uređaj
• TV
• Potpuno opremljena kuhinja

Lassi - Kefalonija

Mesto Lassi je jedno od glavnih odmarališta na ostrvu i najbliže gradu Argostoli. Dobri hoteli, apartmani, studija, obilje restorana, taverne, barovi i prelepe peščane plaže čine ga veoma popularnim kod turista. Mesto Lassi ima centralnu lokaciju na ostrvu što ga čini idealnim mestom za početno istraživanje ostrva. U ovoj oblasti su neke od najboljih plaža na ostrvu sa Plavom Zastavicom, kao što Platis Gialos i Makris Gialos.

Kefalonija

Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog mora. Jedno od najlepših i najprivlačnijih grčkih ostrva. Možda je dovoljno reći da se nalazi između Krfa, Lefkade i Zakintosa i to će biti dovoljna garancija da je reč o dobrom mestu za odmor. Ipak, Kefalonija je jedinstvena i neponovljiva: beskrajno plavetnilo, miris ruzmarina, sunce, lepe plaže (čak 250 km plaža), skrovita i slikovita mesta, morske pećine...

Zanimljiva je činjenica da je susedno ostrvo Itaka, nadomak Kefalonije, rodno ostrvo mitskog junaka Odiseja. Dok boravite na Kefaloniji nikako ne propustite da odete na jednodnevni izlet do Itake.

Želja za otkrivanjem raznolike unutrašnjosti ostrva odvešće vas do njenih najlepših i najneobičnijih predela. Naići ćete na skrivene samostane, slikovite podzemne pećine, fascinirajuća jezera i mistične pojave koje ni do dana današnjeg nisu objašnjene. Impresioniraće vas zelene doline, guste senovite šume i raznovrsno cveće.

Na Kefaloniji postoji međunarodni aerodrom smešten na 8 km od glavnog grada Argostolija, između mesta Lassi i Minies. Svakog dana lete avioni do i od Atine, a u letnjim mesecima ima i čarter letova.

MH.T.E 08 30 K 11 2 K 0880300


Sadržaji objekta

Parking
Klima uređaj
TV
LCD TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare