OD 32€ dnevno


Komentara
0

Kompleks soba Akti Fine Rooms je smešten uz more i zanimljive prodavnice Starog grada. Smeštajne jedinice čini 10 potpuno renoviranih, suncem okupanih soba, a iz njih se pruža gotovo nestvaran pogled na pučinu, luku i snežno beli grad Skopelos. Posetioci imaju lak pristup glavnoj obali i svemu onome što Stari grad… Opširnije

Skopelos town 37003 Skopelos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Skopelos town 37003 Skopelos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks soba Akti Fine Rooms je smešten uz more i zanimljive prodavnice Starog grada. Smeštajne jedinice čini 10 potpuno renoviranih, suncem okupanih soba, a iz njih se pruža gotovo nestvaran pogled na pučinu, luku i snežno beli grad Skopelos. Posetioci imaju lak pristup glavnoj obali i svemu onome što Stari grad ima da ponudi. U neposrednoj blizini se nalazi  i centar za iznajmljivanje bicikala, javni parking i glavna autobuska stanica.

Osnovna karakteristika dizajna renoviranih soba je elegancija i komfor. Sve sobe su potpuno opremljene, u skladu sa modernim trendovima. Idealna lokacija na kojoj se nalazi Akti Fine Rooms nudi puno svetlosti u sobama, uz istovremeno uživanje u blagom letnjem povetarcu. Bliska veza sa očaravajućim pogledom na luku i grad Skopelos, Akti Fine Rooms čini kao stvorenim mestom za uživanje.

Smeštaj

Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe su potpuno opremljene i imaju klima uređaj, mini-bar (frižider), LCD TV, Wi-Fi internet, terasu, kupatilo i fen za kosu. Sve sobe su u potpunosti renovirane, moderno su dizajnirane, savremeno su opremljene i nude prelep pogled na more ili grad Skopelos.

Usluge i sadržaji

• Besplatni prevoz do hotela Akti Fine Rooms
• Besplatan Wi-Fi internet
• U centru grada Skopelos
• U blizini arheološkog područja Asklepieion
• U blizini svih atrakcija ostrva Skopelos

Skopelos

Skopelos nije samo jedno od najzelenijih mediteranskih ostrva, već i jedna od najpoželjnijih letnjih destinacija. Sa bogatim istorijskim i kulturnim sadržajima, Skopelos danas turistima može da ponudi kvalitetnu infrastrukturu, ali i brojne usluge, kao i : prodavnice, supermarkete, restorane, turističke agencije, ali i javne službe i zdravstvene centre. Među brojnim lokalnim proizvodima posebno se izdvajaju visoko kvalitetne sorte šljiva, domaći med, masline, maslinovo ulje, vino i različite vrste nacionalnih specijaliteta, a naročito domaći kozji sir, koji je jedan od osnovnih sastojaka nadaleko čuvene pite sa sirom, koja nosi jedinstvenost samog Skopelosa. Sveža riba i kvalitetno domaće kozje meso se vrlo često nalaze na meniju brojnih ostrvskih restorana.

Aktivnosti posetilaca Skopelosa nisu ograničene samo na uživanje u prelepim plažama, kupanje ili šetnju ulicama Starog grada. Istraživanje prirodne sredine koju je ovo ostrvo umnogome očuvalo svakako predstavlja jednu od preporuka. Bez obzira da li u ovo putešestvije idete peške, biciklom, automobilom ili brodićem, doživećete nezaboravno iskustvo. Zelena polja u kombinaciji sa morskim plavetnilom čine da se oseti magija pri samo jednom pogledu, ostavljajući posetioce bez daha, što je jedna od mnogih prednosti ovog ostrva.

Postoji mnogo skrivenih mesta na ostrvu koja će sigurno učiniti da napunite svoj foto album neverovatnim impresijama sa letovanja na Skopelosu.

Imagine Hotels grupa

Aktivnosti porodice Provias u hotelskom sektoru su počele davne 1969. godine kao porodičan posao u okviru Akti smeštaja. Nakon zapaženog uspeha u turističkom sektoru, stekli smo dovoljno iskustva da kupimo Aeolos Hotel 1997. godine, a samo tri godine kasnije i Sunrise Village Hotel. Nova dinamika poslovanja je dovela do stvaranja grupe poznate kao Imagine Hotels.

Stavljajući naglasak na formiranje zajedničke menadžerske politike, zasnovane na koegzistenciji, trudimo se da svojim gostima pružimo uslugu na najvišem mogućem nivou. Sa menadžmentom koji ima visok stepen odgovornosti i nadaleko čuvenim gostoprimstvom po kome je ostrvo Skopelos poznato, naš prioritet je zadovoljstvo gostiju i prepoznavanje naše doslednosti i kvaliteta.
Radimo poštujući potrebe naših gostiju i važnost njihovog odmora. Savršenstvo gostoprimstva je i dalje naš najveći cilj.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Usluga pranja veša
Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Kreditne kartice prihvaćene
LCD TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare