OD 35€ dnevno


Komentara
1

Kompleks Alikes Sea front apartments je osnovan 2007. godine, izgrađen je amfiteatralno na padini brda ispred zaliva Alikes, na ostrvu Amouliani. Zaliv je poznat po svojim prirodnim lepotama, kristalno čistom, svetlo plavom moru i belom peščanom plažom. Prelep dizajn,… Opširnije

+30 23770 51170
+30 6978737927
Alikes beach, Ammouliani Island 63075 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
+30 23770 51170
Pošalji upit za dostupnost +30 6978737927
Alikes beach, Ammouliani Island 63075 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks Alikes Sea front apartments je osnovan 2007. godine, izgrađen je amfiteatralno na padini brda ispred zaliva Alikes, na ostrvu Amouliani. Zaliv je poznat po svojim prirodnim lepotama, kristalno čistom, svetlo plavom moru i belom peščanom plažom. Prelep dizajn, toplo gostoprimstvo i personalizovana usluga su samo neke od pogodnosti koje čine Alikes jednim od najpopularnijih kompleksa na ostrvu Ammouliani.

Fiksni telefon +30 23770 51170 je dostupan od juna do oktobra. Mobilni telefon +30 6978737927 je dostupan tokom cele godine.

Smeštaj

Apartmani su izgrađeni u dvospratnim zgradama i imaju površinu od 32m2. Kupatilo koje se nalazi u sredini apartmana, deli apartman na dve oblasti, sa jedne strane se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, a sa druge dnevna soba sa sofom - krevet pogodan za dvoje dece ili jednu odraslu osobu.

Svi apartmani imaju klima uređaj, TV, potpuno opremljenu kuhinju, frižider i mali električni šporet, a apartmani na prvom spratu imaju i malu rernu. Takođe, roštilj je dostupan svim gostima na otvorenom prostoru.

Apartmani na prvom spratu imaju prostrane terase sa prednje i zadnje strane. Terasa sa zadnje strane je u nivou prizemlja i ima prelep pogled na vrt, a sa prednje strane je u nivou prvog sprata i ima prelep pogled na jezero, Ouranoupolis i more. Apartmani u prizemlju imaju terasu sa prednje strane i svaki od tih apartmana ima svoj deo vrta.

U prizemlju se nalaze i dvokrevetne sobe (15m2) koje mogu da prime samo dve osobe. U sobama se nalazi bračni krevet, kupatilo, mali frižider, orman, TV i klima uređaj, a ove sobe nemaju kuhinju i posuđe. Takođe, sobe imaju terasu sa malim vrtom.

Izvanredan pogled iz svakog dela kompleksa na veličanstveno prirodno okruženje, čine kompleks Alikes i ovu lokaciju posebnim.

MH.T.E. : 09.38.Κ.12.3Κ.04943.0.1

Cene

• Cene za porodični apartman: od 45 EUR do 85 EUR.
• Cene za dvokrevetni studio: od 35 EUR do 55 EUR.

Lokacija

Plaža je udaljena oko 50m od apartmana i 5m od glavnog ulaza u kompleks. To je veoma bezbedna plaža, more nije previše duboko ili previše plitko, a dostupna su tri bara na plaži sa ležaljkama i iznajmljivanje čamaca kojim gosti mogu da posete ostrva Drenia i mesto Ouranoupolis. U neposrednoj blizini apartmana se nalazi restoran, snek-bar i mini-market, a ostale lokalne prodavnice i super marketi se nalaze u glavnom gradu ostrva koji je udaljen samo 1km od apartmana. Takođe u gradu se nalaze taverne sa svežim plodovima mora, palačinkarnice, suvlaki i giros, mesare, pekare, apoteka, medicinski centar i agencije za iznajmljivanje automobila, motora i bicikla. Na ostrvu nama banaka, a dostupan je bankomat.

Ammouliani je jedino naseljeno ostrvo Centralne Makedonije. Administrativno, to je deo opštine Stagira - Akanthus. Nalazi se između Svete Gore i poluostrva Sitonija. Ammouliani je udaljen 122 kilometara od Soluna i jedino je dostupan morskim putem iz luke Tripiti (oko 2 nautičke milje).


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

2404 Jelena Jovanovic   13/08/2019
Very beautifull apartments, specoius and cosy with two balconies, located on the most beautiful beach on the island, Alikes beach. Apartments are fully equiped with everything you need. My family really enjoyed there. Thank you very much, Tina and Dimitri and sea you next summer.