OD 29€ dnevno


Iskustva
0

Alkionis Apartments & Studios je idealna destinacija za goste koji žele da kombinuju prelepe predele sa toplim gostoprimstvom na ostrvu Lefkada. Alkionis je smešten na putu za mesto Agios Nikitas, udaljen je samo dva kilometra od grada Lefkade i nudi pogled na ceo… Opširnije

www.alkionis-lefkas.gr
+30 26450 26043
+30 693 2045313
Apolpena 31100 Lefkada, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.alkionis-lefkas.gr +30 26450 26043
Pošalji upit za dostupnost +30 693 2045313
Apolpena 31100 Lefkada, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Alkionis Apartments & Studios je idealna destinacija za goste koji žele da kombinuju prelepe predele sa toplim gostoprimstvom na ostrvu Lefkada. Alkionis je smešten na putu za mesto Agios Nikitas, udaljen je samo dva kilometra od grada Lefkade i nudi pogled na ceo grad i zelene maslinjake koji okružuju grad i Jonsko more.

Smeštaj

Alkionis Apartments ima moderne, nezavisne i dobro opremljene apartmane koji u svom sklopu imaju:

• Potpuno opremljenu kuhinju
• Kupatilo/WC
• TV
• Klima uređaj
• Prostrane terase
• Wi-Fi internet
• Bazen

Takođe u svom sklopu ima osiguran i obezbeđen parking i roštilj koji mogu da koriste svi gosti kompleksa.

Apolpena - Lefkada

Alkionis vila je izgrađena u oblasti Apolpena, na udaljenosti od 2 km od grada Lefkada. Lokacija pruža panoramski pogled na grad Lefkada, Jonsko more i planine Akarnanian.

Lefkada je ostrvo Jonskog mora koje kombinuje plavo more sa zelenim planinama. Lefkada se nalazi između ostrva Krfa i Kefalonije i to je jedino ostrvo koje se može posetiti kolima bez vožnje trajektom. Most povezuje ostrvo sa kopnom Grčke, Akarnania. Obilazak ostrva počinje sa mosta koji ga povezuje sa kopnom Grčke i koji omogućava lak pristup do i od Lefkade. Istoimeni glavni grad ostrva je udaljen 385 km od Atine, 420 km od Soluna i 100 km od Igumenice.

Jedinstvene plaže, prirodne lepote ostrva, tradicionalna mesta, samo su neke od karakteristike koje pozivaju turiste iz celog sveta da posete ostrvo Lefkada.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Šporet
Bazen
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva