OD 72€ dnevno


Komentara
0

Anna Karra Studios & Apartments je kompleks koji se nalazi ispred mora, u mestu Vurvuru, na Sitoniji na Halkidikiju, idealan za miran, udoban i opuštajući porodični odmor. Za sve one koji žele da uživaju u kombinaciji zelenila okolnih brda sa plavim morem, u pogledu na ostrvo Diaporos u zalivu Atos, ovaj smeštaj je odličan izbor.

Opširnije
www.grckainfo.com
Vourvourou, Sithonia 63078, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Vourvourou, Sithonia 63078, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Anna Karra Studios & Apartments je kompleks koji se nalazi ispred mora, u mestu Vurvuru, na Sitoniji na Halkidikiju, idealan za miran, udoban i opuštajući porodični odmor. Za sve one koji žele da uživaju u kombinaciji zelenila okolnih brda sa plavim morem, u pogledu na ostrvo Diaporos u zalivu Atos, ovaj smeštaj je odličan izbor.

Na površini od 323,7 a nalaze se sadržaji poput roštilja, natkrivenog parkinga, terena za fudbal, odbojku i košarku, igralište sa toboganom, tri ljuljaške. Pored toga, gostima je na raspolaganju sto za stoni tenis i tri bicikla kako bi mogli uživati u vožnji u Vurvuruu.

Smeštaj

Anna Karra Studios & Apartments je potpuno renoviran objekat i pažljivo dizajniran, pri čemu su korišćeni materijali prilagođeni okruženju, i sastoji se od 10 apartmana sa pogledom na more. Okružen je vrtom punim maslina, borova i šarenog cveća.

Studio-apartman br. 2, na prvom spratu, ima dve prostorije (površine je 25m2). Sadrži zasebnu spavaću sobu s bračnim krevetom i sklopivom foteljom za jednu osobu, i drugu sobu s kaučem za jednu osobu, zajedno s potpuno opremljenom kuhinjom (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe (tri odrasle osobe sa jednim malim detetom).

Studio-apartman br. 3, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 25m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu s bračnim krevetom i drugi prostor sa kaučem koji se rasklapa i pogodan je za dvoje male dece, zajedno sa potpuno opremljenom kuhinjom (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe (roditelje sa dvoje male dece).

Studio-apartman br. 6, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 25m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu s bračnim krevetom i drugi prostor sa kaučem koji se rasklapa i pogodan je za dvoje male dece, zajedno sa potpuno opremljenom kuhinjom (veliki frižider, šporet sa 3 ringle i sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe (roditelje sa dvoje male dece).

Studio-apartman br. 7, na prvom spratu, ima dve prostorije (površine je 25m2). Sadrži zasebnu spavaću sobu s bračnim krevetom i sklopivom foteljom za jednu osobu, i drugu sobu s kaučem za jednu osobu, zajedno s potpuno opremljenom kuhinjom (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe (tri odrasle osobe sa jednim malim detetom).

Studio-apartman br. 1, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 30m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i drugu prostoriju sa kuhinjom i dnevnim boravkom. U dnevnoj sobi se nalazi kauč koji se može razvući i postati bračni krevet. Kuhinja je potpuno opremljena (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), a kupatilo je sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe.

Studio-apartman br. 4, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 30m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i drugu prostoriju sa kuhinjom i dnevnim boravkom. U dnevnoj sobi se nalazi kauč koji se može razvući i postati bračni krevet. Kuhinja je potpuno opremljena (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), a kupatilo je sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe.

Studio-apartman br. 5, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 30m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i drugu prostoriju sa kuhinjom i dnevnim boravkom. U dnevnoj sobi se nalazi kauč koji se može razvući i postati bračni krevet. Kuhinja je potpuno opremljena (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), a kupatilo je sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe.

Studio-apartman br. 8, odmah ispred mora na prvom spratu ima dve prostorije i ukupnu površinu od 30m2. Sadrži zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i drugu prostoriju sa kuhinjom i dnevnim boravkom. U dnevnoj sobi se nalazi kauč koji se može razvući i postati bračni krevet. Kuhinja je potpuno opremljena (veliki frižider, šporet sa rernom, toster, aparat za kafu, kuvalo), a kupatilo je sa tušem i fenom za kosu. Terasa sa trpezarijskim stolom i stolicama pruža lep pogled na more i vrt. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 26 '' sa satelitskim programima, bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 osobe.

Apartman br. 9 (površine 75m2) nalazi se u prizemlju, ispred mora. Pogodan je i za osobe sa teškoćama u kretanju jer je lako dostupan. Ima dve odvojene spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva singl ležaja koji se mogu spojiti). Sadrži veliku potpuno opremljenu kuhinju (veliki frižider, šporet sa rernom, mikrotalasnu pećnicu, toster, aparat za kafu, kuvalo). Tu su i trpezarija i veliki dnevni boravak sa dva kauča i kaminom. Kupatilo je sa tušem, mašinom za veš i fenom za kosu. Prostran trem sagrađen od kamena malo je podignut i nudi pogled na more i vrt, kao i trpezarijski sto sa stolicama. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 32 '' sa satelitskim programima, DVD,  bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 do 6 osoba.

Apartman br. 10 (površine 65m2) nalazi se u prizemlju ispred mora i izgrađen je na različitim nivoima, spolja i unutra. Ima dve odvojene spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva singl kreveta). Nudi veliku potpuno opremljenu kuhinju (veliki frižider, šporet sa rernom, mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom, tosterom, kuvalom i aparatom za kafu). Tu su trpezarija i dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje, od kojih jedan ne može da se pomera. Kupatilo je sa tušem i fenom za kosu.Prostran trem sagrađen od kamena nudi pogled na more i vrt, kao i trpezarijski sto sa stolicama i sofu.Tamo možete uživati u obroku ili kafi. Smeštajna jedinica uključuje: svakodnevno čišćenje, proizvode za kupanje, zamenu posteljine, peškira za kupanje, krpa za kuhinju i stolnjaka svaka tri dana, LCD TV 32 '' sa satelitskim programima, DVD,  bežični internet, sef, klima uređaj, mrežu protiv komaraca, suncobrane i ležaljke za plažu. Može da primi 4 do 6 osoba.

Roštilj sa potpuno opremljenom kuhinjom nalazi se u paviljonu pored mora. Plin je dostupan za kuvanje, kao i veliki frižider. U paviljonu se nalaze i DVD, CD plejer i oprema za vežbanje. U vrtu ispod drveća nalaze se stolovi, stolice, klupe i ležaljke.

Posteljina, peškiri (za kupatilo i kuhinju), dečji krevetac i dečija stolica, igračke za decu za igranje na plaži, suncobrani i ležaljke obezbeđeni su za goste. Tu je i mašina za pranje veša, pegla i daska za peglanje na raspolaganju svima. Svaki apartman ima svoj stil i boju.

Hotelski sadržaji uključuju: vrt, klima uređaj, TV sa satelitskim programima, besplatan bežični internet (javni prostori), roštilj, parking, recepciju otvorenu 24 sata dnevno, prostoriju za prtljag, faks / kopir mašinu, rent-a-car, iznajmljivanje bicikli, uslugu buđenja, doktor na poziv i uslugu peglanja i pranja veša.

Sadržaji sobe uključuju: pogled na more, balkon, terasu, centralno grejanje, klima uređaj, telefon, SAT TV, CD / DVD plejer, WiFi internet, budilnik, sef, kpatilo, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, frižider, šporet, rernu, toster za sendviče, aparat za kafu, kuvalo, dečiji krevetac i kamin.

Sadržaji za rekreaciju uključuju: odbojku, teren za mali fudbal, košarku, sto za stoni tenis, dečije igralište, iznajmljivanje bicikla i stone igre.

Cene

  01.04 - 31.05 01.06 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09 01.10 - 31.10
Tip A za 2+2 (deca do 9 godina) 72 € 94 € 122 € 94 € 72 €
Tip B za 2+2 (deca do 18 godina) 83 € 112 € 144 € 112 € 83 €
Tip C za 4 osobe 122 € 167 € 189 €

167 €

122 €
Tip C za 6 osoba 156 € 200 € 222 € 200 € 156 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene, ostatak od 60% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je otkaz izvršen u roku od 60 dana pre dolaska, depozit se ne vraća. Svi troškovi transakcije se naplaćuju. 
• Ukoliko se smeštaj otkaže tokom boravka gosti moraju platiti 100% za rezervisane dane.

Vurvuru - Sitonija

Vourvourou ili Vurvuru je popularno mesto za odmor na istočnoj obali Sitonije udaljeno oko 120 km od Soluna. Glavni put Sitonije odvaja se u glavnu ulicu mesta Vurvuru i prati obalu. Lociran na istočnoj obali poluostrva Sitonija, sa malim arhipelagom od devet ostrva, ovo je fenomenalno mesto na Sitoniji koje će vas nagraditi opuštajućim odmorom.

Duga uska plaža koja prati zaliv nije posebna u odnosu na druge plaže na Sitoniji, ali postoje neke plaže u tom području, kao što je plaža Karidi, koja je klasifikovana kao jedna od najlepših plaža Sitonije. Više o mestu Vurvuru pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
CD plejer
Aparat za kafu
Svakodnevno čišćenje
DVD player
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
LCD TV
Mreža za komarce
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Toster
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare