Anna Xofi Studios & Apartments

Trani Ammouda, Sitonija

€35 prosečna cena/dan


Komentara
0

Anna Xofi Studios & Apartments se nalazi na udaljenosti manjoj od 50 metara od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju. Objekat je u porodičnom vlasništvu i uspešno posluje od 1994. godine.

Smeštaj

Vila Anna Xofi se sastoji od 7 studija - apartmana koji komforno mogu da prime do 4 osobe… Opširnije

+30 6973035416
Trani Ammouda, Ag. Nikolaos 63078 Chalkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6973035416
Trani Ammouda, Ag. Nikolaos 63078 Chalkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Anna Xofi Studios & Apartments se nalazi na udaljenosti manjoj od 50 metara od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju. Objekat je u porodičnom vlasništvu i uspešno posluje od 1994. godine.

Smeštaj

Vila Anna Xofi se sastoji od 7 studija - apartmana koji komforno mogu da prime do 4 osobe i i jednog apartmana sa dve spavaće sobe koji može da primi do 6 osoba. 
Svi apartmani imaju svoje kupatilo, potpuno opremljenu kuhinu, klima uređaj, TV i terase sa lepim pogledom na more i okolne šume Sitonije.

U prelepom vrtu osim igrališta za decu, postoji i veliki roštilj koji mogu da koriste svi gosti za pripremu ručka ili večere. 

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• TV
• Wi-Fi internet
• Potpuno opremljena kuhinja
• Vrt
• Igralište za decu
• Roštilj
• Letnjikovac
• Privatni parking

Lokacija

Luka Ormos Panagias je udaljena samo 500 metara i tu u luci su dostupna dnevna krstarenja oko Svete Gore, mesta gde je vreme stalo pre oko 1000 godina i gde je vizantijska arhitektura ostala netaknuta tokom vremena. U luci postoji nekoliko ribljih taverni gde se služi sveža riba i plodovi mora i supermarket za svakodnevnu kupovinu.

Tradicionalno mesto Agios Nikolaos je udaljeno 2 km i poseta njemu se apsolutno preporučuje. Posetioci mogu da kombinuju lepu šetnju kroz uske ulice sa posetom tradicionalnih taverni u centru mesta. U mestu se nalazi i dom zdravlja, pošta, bankomat kao i nekoliko prodavnica suvenira.

Oblast je poznata po svojim divnim peščanim plažama, ali prava lepota ovog turističkog mesta može se pronaći u savršenom balansu mediteranskog pejzaža, koji je nastao tokom dugog perioda zajedničkog života između ljudskog i prirodnog okruženja. Plava boja kristalno čistog mora, bela boja peska, zelenilo okolne borove šume i boja tradicionalnih maslinjaka, svi oni zajedno čine divan mozaik boja.

Postoji mnogo zanimljivih atrakcija koje bi trebalo videti u ovom lepom regionu, ali ne treba propustiti kako sunce polako izlazi iznad vrha Svete Gore i stvara se divna mešavina boja koja će definitivno stimulisati sva čula.

Više o plaži Trani Ammouda pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj - Paypal - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Čajna kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare