OD 30€ dnevno


Komentara
8

Anna Xofi Studios & Apartments se nalazi na udaljenosti manjoj od 50 metara od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju. Objekat je u porodičnom vlasništvu i uspešno posluje od 1994. godine.

Smeštaj

Vila Anna Xofi se sastoji od 7 studija - apartmana koji komforno mogu da prime do 4 osobe… Opširnije

+30 6973035416
Trani Ammouda, Ag. Nikolaos 63078 Chalkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6973035416
Trani Ammouda, Ag. Nikolaos 63078 Chalkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Anna Xofi Studios & Apartments se nalazi na udaljenosti manjoj od 50 metara od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju. Objekat je u porodičnom vlasništvu i uspešno posluje od 1994. godine.

Smeštaj

Vila Anna Xofi se sastoji od 7 studija - apartmana koji komforno mogu da prime do 4 osobe i i jednog apartmana sa dve spavaće sobe koji može da primi do 6 osoba. 
Svi apartmani imaju svoje kupatilo, potpuno opremljenu kuhinu, klima uređaj, TV i terase sa lepim pogledom na more i okolne šume Sitonije.

U prelepom vrtu osim igrališta za decu, postoji i veliki roštilj koji mogu da koriste svi gosti za pripremu ručka ili večere. 

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• TV
• Wi-Fi internet
• Potpuno opremljena kuhinja
• Vrt
• Igralište za decu
• Roštilj
• Letnjikovac
• Privatni parking

Lokacija

Luka Ormos Panagias je udaljena samo 500 metara i tu u luci su dostupna dnevna krstarenja oko Svete Gore, mesta gde je vreme stalo pre oko 1000 godina i gde je vizantijska arhitektura ostala netaknuta tokom vremena. U luci postoji nekoliko ribljih taverni gde se služi sveža riba i plodovi mora i supermarket za svakodnevnu kupovinu.

Tradicionalno mesto Agios Nikolaos je udaljeno 2 km i poseta njemu se apsolutno preporučuje. Posetioci mogu da kombinuju lepu šetnju kroz uske ulice sa posetom tradicionalnih taverni u centru mesta. U mestu se nalazi i dom zdravlja, pošta, bankomat kao i nekoliko prodavnica suvenira.

Oblast je poznata po svojim divnim peščanim plažama, ali prava lepota ovog turističkog mesta može se pronaći u savršenom balansu mediteranskog pejzaža, koji je nastao tokom dugog perioda zajedničkog života između ljudskog i prirodnog okruženja. Plava boja kristalno čistog mora, bela boja peska, zelenilo okolne borove šume i boja tradicionalnih maslinjaka, svi oni zajedno čine divan mozaik boja.

Postoji mnogo zanimljivih atrakcija koje bi trebalo videti u ovom lepom regionu, ali ne treba propustiti kako sunce polako izlazi iznad vrha Svete Gore i stvara se divna mešavina boja koja će definitivno stimulisati sva čula.

Više o plaži Trani Ammouda pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj - Paypal - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Čajna kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

774 Sasa sasa   27/06/2017
Pa kako Vam se ovo vodi kao top ponuda nema ni klime ni wifi pa to je danas osnova turizma
776 GrckaInfo.com   27/06/2017
Saša, ovaj smeštaj ima i klima uređaj, a i WiFi. To piše i u tekstu i u sadržajima, a i na prvoj slici se može videti spoljna jedinica od klima uređaja.
891 Ivan Marinkovic   28/07/2017
Били пре две године и опет идемо ове године, цена смештаја коректна, леп поглед, близу мора, у сваком случају за породицу са децом пун погодак. Близу је Лидл, и остали маркети.Распитајте се за пијацу којим је данима.Јефтинија а много боља роба (кад кажем роба мислим на прехрану воће, поврће...) него у маркетима.
1113 Jasmina   28/10/2017
Da li vec mogu da se raspitam za cene i rezervacije za juli 2018. poslala sam upit za tacne datume
1116 GrckaInfo.com   28/10/2017
Vlasnici će vam odgovoriti čim dobiju mail. Ako slučajno ne dobijete brzo odgovor imajte na umu da sada ne rade. Pozdrav.
1254 Bojana   09/02/2018
Da li imaju slobodne apartmane za 8 odraslih i 5 djece u periodu od 22.06.-30.06.
1376 Весна   30/04/2018
Имате ли студио за две особе? Уколико имате, која је цена за две недеље у другој половини јуна?
1399 Violeta   14/05/2018
Cena apartmana za dve odrasel osobe. I dva deteta 13 i 14 god. Za period od 25.06