Aqua Luxury Villas

Nea Potidea, Kasandra

€40 minimalna cena/dan


Komentara
1

Kompleks Aqua Luxury Villas udaljen je svega 30 metara od plaže, restorana, trgovačkih radnji i noćnih klubova Nea Potideje. Nea Mudanja – najveći urbani centar Halkidiki prefekture – udaljen je tek 6 km od mesta, dok se do autobuske stanice stiže pešice za samo 2 minuta. Sa Solunom ga spaja put od 60 km, dok se do aerodroma stiže… Opširnije

www.aqua-villas.gr
+30 23730 43232
+30 6976699443
Constantine Melas 2, Nea Potidaia Beach
Pošalji upit za dostupnost
www.aqua-villas.gr +30 23730 43232
Pošalji upit za dostupnost +30 6976699443
Constantine Melas 2, Nea Potidaia Beach


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks Aqua Luxury Villas udaljen je svega 30 metara od plaže, restorana, trgovačkih radnji i noćnih klubova Nea Potideje. Nea Mudanja – najveći urbani centar Halkidiki prefekture – udaljen je tek 6 km od mesta, dok se do autobuske stanice stiže pešice za samo 2 minuta. Sa Solunom ga spaja put od 60 km, dok se do aerodroma stiže nakon 50 km.

Kompleks Aqua Luxury Villas nudi komforne i luksuzne apartmane uz mogućnost pripreme obroka, besplatnu Wi-Fi konekciju i sunčanu terasu sa pogledom na vrt ili more. Svaki od apartmana poseduje modernu i potpuno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom i velikim frižiderom, televizor i klima-uređaj.

Smeštaj

White Shell

• Luksuzni studio sa pogledom na most Nea Potideje udaljen je svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. White Shell Studio nudi mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem je nežna bela boja perfektno uparena sa nijansama sive.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda White Shell Studio-a sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Blue Ocean

• Luksuzni studio sa pogledom koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. Blue Ocean Studio nudi mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem je nežna bela boja perfektno uparena sa plavim nijansama mora.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Blue Ocean Studio-a sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Green Nature

• Luksuzni studio sa pogledom koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. Green Nature Studio pruža mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem je nežna bela boja perfektno uparena sa zelenom bojom prirode.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Green Nature Studio-a sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

White Salt

• Luksuzni apartman sa dve prostorije sa pogledom na most Nea Potideje koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. White Salt soba pruža mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem preovladava nežna bela boja.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Green Forest apartmana sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Gold Sand

• Luksuzni apartman sa dve prostorije sa pogledom koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. Gold Sand soba pruža mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru koji je perfektno nijansiran tonovima finog zlatnog peska.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Gold Sand apartmana sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Green Forest

• Luksuzni apartman sa dve prostorije sa pogledom koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. Green Forest soba pruža mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem je nežna bela boja perfektno uparena sa zelenom bojom koja podseća na tropsku šumu.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Green Forest apartmana sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Green Οlive

• Luksuzni studio sa pogledom koji je udaljen svega nekoliko koraka od tirkiznog mora. Green Olive Studio pruža mir i spokoj svojim posetiocima koji borave u impresivno dekorisanom enterijeru u kojem je čisto bele boje perfektno uparena sa zelenom nijansom masline.
Raspolaže sa bračnim anatomskim krevetom, pisaćim stolom sa zidnim ogledalom, sofisticiranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost smeštaja četvoročlane porodice. Prostrana veranda Green Olive Studio-a sa rascvetalom i raznobojnom baštom omogućava potpunu relaksaciju za jedinstveni letnji odmor.

Sadržaji i usluge

• Besplatan Wi-Fi internet
• Klima-uređaj
• Led TV 32'
• Opremljena kuhinja
• Spoljni prostor: vrt, sunčana terasa
• Aktivnosti: košarkaški teren, fudbalski teren, luna-park, biciklizam, vodeni sportovi, ronjenje, odbojka na pesku
• Usluge: iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje bicikla, prevoz od/do kompleksa Aqua Luxury Villas (po dogovoru, uz dodatnu naknadu), prostor za odlaganje prtljaga.

Cene

  01.04 - 28.05 29.05 - 16.06 17.06 - 02.07 03.07 - 31.08 01.09 - 10.09 11.09 - 30.09
Apartman za 4 osobe 40 € 50 € 60 € 80 € 50 € 40 €

 

 

 


 

Nea Potidea

Nea Potidea je živopisno, primorsko mesto, a glavna karakteristika koja opčinjava poglede posetioca je kanal koji spaja Toronski zaliv sa Termajskim, dok impresivan pogled s mosta zaustavlja dah. Kompleks Aqua Luxury Villas nalazi se na idealnoj lokaciji za one koji žele da upoznaju jedinstvene prirodne predele kao što su prelepe plaže Kasandre, netaknutu prirodnu lepotu Sitonije, arheološka blaga, istorijske spomenike, Svetu Goru i drugo. Biciklizam, vodeni sportovi i ronjenje predstavljaju najpopularnije aktivnosti u ovoj regiji.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Klima uređaj
Vrt
Pogled na more
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Terasa
Čajna kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

802 Biljaba Stojančević   06/07/2017
Veoma lep i čist smeštaj . Domaćini su ljubazni i nenametljivi.Prvi smeštaj u Grčkoj sa internet konekcijom na koju nemam primedbe.Topla prepuruka za ovu vilu.