OD 37€ dnevno


Komentara
4

Na odličnoj lokaciji, ispred prelepe plaže u mestu Nei Pori, nalazi se vila Argo Studios. Vila nudi po veoma pristupačnim cenama potpuno opremljene apartmane i studija.

Srdačno osoblje, prijateljska i porodična atmosfera, čistoća i održavanje na visokom nivou i lokacija pored mora su samo neke od glavnih karakteristika vile… Opširnije

+30 23520 42812
+30 6972210700
Poseidonos 42, Nei Pori 60065 Pieria
Pošalji upit za dostupnost
+30 23520 42812
Pošalji upit za dostupnost +30 6972210700
Poseidonos 42, Nei Pori 60065 Pieria


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na odličnoj lokaciji, ispred prelepe plaže u mestu Nei Pori, nalazi se vila Argo Studios. Vila nudi po veoma pristupačnim cenama potpuno opremljene apartmane i studija.

Srdačno osoblje, prijateljska i porodična atmosfera, čistoća i održavanje na visokom nivou i lokacija pored mora su samo neke od glavnih karakteristika vile Argo Studio. 

Usluge i sadržaji

• Terasa
• Pogled na more
• Pogled na planine
• Potpuno opremljena kuhinja
• Fen za kosu
• Mogućnost dodavanja krevet (na zahtev)
• Besplatan Wi-Fi internet
• Klima uređaj (uključen u cenu)
• Prijateljska usluga
• Pristupačne cene
• Sef

Specijalne cene u maju, junu i septembru

Rezervacije

• Prilikom rezervacije se uplaćuje jedno noćenje, ostatak se plaća pri dolasku u objekat
• Ulazak u apartmane na dan dolaska od 14.00
• Napuštanje apartmana na dan odlaska do 11.00

Nei Pori

Mestašce udaljeno svega 40-ak kilometara od grada Katerinija, u grčkoj oblasti Makedonija, Nei Pori je još jedno u nizu omiljenih letovališta za turiste iz Srbije. Nei Pori se nalazi na oko 100 kilometara udaljenosti od Soluna, a u njegovoj neposrednoj blizini je i, sada već čuveno letovalište srpskih turista, Paralija.

Više informacija o mestu Nei Pori pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Sef
Pogled na more
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

669 Saša Aleksandrov   10/05/2017
Prošle godine u avgustu boravili smo 10 dana (porodica sa dvoje dece 5 i 3 g.). Kuća je na odličnom mestu, samo je šetalište deli od plaže. Plaža je široka, kolika god da je gužva možete lako naći mesto za sebe, i pod suncobranima za iznajmljivanje i pored njih. Soba je bila na prvom spratu sa pogledom na more. Za nas četvoro sasvim komforna. Trokrevetna je (francuski + singl) ali su nam ubacili još jedan manji krevet, tako da smo svi spavali sasvim opušteno. Ono što je najbitnije veoma čista. Mala kuhinjica sa dovoljno posuđa (doduše nismo je nešto koristili). Kupatilo čisto i dovoljno prostrano. Gazde žive u istoj kući na prvom spratu ali veoma su ljubazni i predusretljivi. Sve što smo pitali i zatražili dobili smo. Jedini problem (koji doduše nije vezan za smeštaj) bili su komarci, ali šta je tu je. Mesta za parking ima sasvim dovoljno u neposrednoj blizini. Može se nakratko parkirati na šetalištu ispred kapije radi utovara/istovara stvari, a onda smo se parkirali iza kuće. Sve u svemu, deci se sve to jako dopalo pa i ovog leta planiramo istu sobu.
1389 Sonja   09/05/2018
Pisali smo vlasnicima preko vaše kontakt forme ali niko ne odgovara. Da li je to praksa kada su puni smeštajni kapaciteti ili možda nisu ni primili poruku?
1390 GrckaInfo.com   09/05/2018
Poštovana Sonja, u sistemu vidimo da ste upit vlasniku poslali juče. Sačekajte još dan ili dva, vlasnici ne proveravaju mailove svakodnevno, ali će vam sigurno odgovoriti. Ukoliko se dogodi da ne dobijete odgovor ni do petka, kontaktirajte nas na mail i koleginica će pozvati vlasnika smeštaja.
1833 Mima   04/12/2018
Bili od 20-30 jula. Cist,dobar smestaj...