OD 30€ dnevno


Komentara
0

Porodični kompleks koji posluje od 1994.godine, Argyros studios, smešten je na 50 metara od najbliže plaže, u mestu Perigiali, na bujnom jonskom ostrvu Lefkada, sa poznatim lepim plažama. Na 200 metara se može pronaći plaža "Pasa" koja je jedna od najboljih plaža… Opširnije

www.argyros-studios.gr
+3069 7725 9825
Perigiali, Lefkada, Greece, 31100
Pošalji upit za dostupnost
www.argyros-studios.gr
Pošalji upit za dostupnost +3069 7725 9825
Perigiali, Lefkada, Greece, 31100


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Porodični kompleks koji posluje od 1994.godine, Argyros studios, smešten je na 50 metara od najbliže plaže, u mestu Perigiali, na bujnom jonskom ostrvu Lefkada, sa poznatim lepim plažama. Na 200 metara se može pronaći plaža "Pasa" koja je jedna od najboljih plaža za kupanje na istočnoj strani ostrva.

Vlasnici objekta se trude da pruže svojim gostima lep odmor u čistom i prijateljskom okruženju nudeći sve bitne i korisne informacije koje su potrebne tokom boravka na ostrvu.

Argyros studios se nalazi u mirnom mestu Perigiali, u okruženju koje omogućava mir i spokoj. Turističko "srce" ostrva, Nidri, nalazi se samo jedan kilometar od objekta, gde se može naći neki od brojnih brodića koji krstare plažama i obližnjim ostrvima.

Smeštaj

Argyros studios raspolaže studijima koji su opremljeni: čajnom kuhinjom sa frižiderom, klimom, kupatilom, televizorom, bežičnim internetom.

U vrtu smeštaja gosti mogu parkirati automobil bez stresa ili straha od krađe, a na raspolaganju je i roštilj.

Na terasama smeštaja gosti se mogu opustiti i uživati u pogledu na svetski poznato ostrvo Scorpios Aristotela Onassisa, ostrvo Madouri, koje je ostrvo poznatog nacionalnog pesnika Aristotelisa Valaoritisa, ostrvo Meganissi i druga mala lepa ostrva.

Lokacija

Perigiali je mirno primorsko letovalište na istočnoj Lefkadi, na sredini ostrva, jedan kilometar od turističkog centra ostrva, oličenog u kosmopolitskom mestu Nidri, i 15 km od glavnog grada ostrva Lefkasa

Idealno odredište za one koji žele napuniti svoje baterije uz miran i opuštajući odmor, a opet u blizini poznatih turističkih mesta Lefkade sa svim sadržajima koje ova mesta pružaju.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare