OD 40€ dnevno


Komentara
0

Bel Mare Hotel nalazi se u centru Vonice, tradicionalnom gradu, na samo 20 metara od mora i 50 metara od uređene plaže sa kristalno čistom vodom plavo - zelene boje. Hotel se smatra jednim od najlepših u ovoj oblasti.

Bel Mare Hotel sadrži 3 sprata i raspolaže sa 34 sobe (jednokrevetne,… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Bel Mare Hotel nalazi se u centru Vonice, tradicionalnom gradu, na samo 20 metara od mora i 50 metara od uređene plaže sa kristalno čistom vodom plavo - zelene boje. Hotel se smatra jednim od najlepših u ovoj oblasti.

Bel Mare Hotel sadrži 3 sprata i raspolaže sa 34 sobe (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) od kojih sve uključuju kupatilo, balkon, klima uređaj, besplatan bežični internet, TV. Većina smeštajnih jedinica ima pogled na more. Hotel ima lift, a u prizemlju se nalazi restoran i kafe/bar sa pogledom na more.

Sa leve strane hotela, na samo nekoliko metara, nalazi se mala luka za jahte i manje brodove, dok se sa iste strane hotela, na brdu iznad, nalazi zamak Vonica, simbol ovog grada. Sa desne strane hotela, malo dalje od hotela i plaže, nalazi se malo ostrvo Kukumica do koga se može doći kako morem tako i kopnom.

Na samo 10 minuta od hotela, na 13 km udaljenosti, nalazi se aerodrom Aktio. Grad je povezan sa Atinom kao i drugim krajevima Grčke autobuskim linijama. 

Usluge i sadržaji

• Restoran, bar
• Klima uređaj
• TV, WiFi internet
• Terasa, pogled na more (u većini jedinica)
• Kupatilo
• Lift

Cene

  01.04 - 15.06 16.06  - 31.08 01.09 - 31.03
Soba za 1 osobu 45 € 50 € 40 €
Soba za 2 osobe 55 € 65 € 50 €
Soba za 3 osobe 70 € 80 € 60 €

 

 

 

 

 

 


 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi) sa kontinentalnim doručkom
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu. 

Lokacija

Vonica je grad u severozapadnom delu oblasti Aetolia-Acarnania u Grčkoj. Grad na plaži nalazi se na južnoj obali Ambracijskog zaliva, a dominantan simbol grada je venecijanska tvrđava na brdu. Vonica se nalazi 13 kilometara jugoistočno od Preveze, 18 kilometara severoistočno od Lefkade (grada) i 90 kilometara severozapadno od Agrinija. Grčki nacionalni put 42 (Lefkada - Amfilochia) prolazi kroz Vonicu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Lift
Kupatilo
Restoran
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare