OD 25€ dnevno


Komentara
0

Vila Blue Block Apartments smeštena je u mestu Nea Skioni na Kasandri, na udaljenosti od 100 metara od mora i centra mesta. 

Smeštaj

Vila nudi smeštajne jedinice za 2-4 osobe za samostalan boravak koje uključuju sopstvenu terasu ili popločano dvorište sa pogledom… Opširnije

www.blueblock.gr
+30 23740 71540
+30 6936854517
Nea Skioni, Kassandra 63085 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.blueblock.gr +30 23740 71540
Pošalji upit za dostupnost +30 6936854517
Nea Skioni, Kassandra 63085 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Vila Blue Block Apartments smeštena je u mestu Nea Skioni na Kasandri, na udaljenosti od 100 metara od mora i centra mesta. 

Smeštaj

Vila nudi smeštajne jedinice za 2-4 osobe za samostalan boravak koje uključuju sopstvenu terasu ili popločano dvorište sa pogledom na more ili na vrt. Studija i apartmani imaju čajnu kuhinju sa mini-frižiderom i rešo sa dve ringle, prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.

Roštilj u bašti gosti mogu slobodno da koriste kao i besplatan WiFi internet koji je dostupan u svim smeštajnim jedinicama.

Pogodnosti vile

• Vrt
• Roštilj
• Klima uređaj
• Grejanje
• Potpuno opremljena čajna kuhinja
• Kupatilo
• Besplatan bežični internet

Vlasnici vile Blue Block su dugo u turizmu i pružaju gostima toplu dobrodšlicu i svu neophodnu pomoć u planiranju raznih izleta.

Specijalna ponuda

Porodični apartman (3-4 osobe): 25 €/dnevno tokom celog juna 2019. godine
Studio (2-3 osobe): 20 €/dnevno tokom celog juna 2019. godine

Ponuda važi za rezervacije za minimum 4 dana boravka.

Nea Skioni - Kasandra

Nea Skioni se nalazi na jugozapadnoj obali prvog prsta Kasandre na udaljenosti od 120km od Soluna, i ima 950 stanovnika. Nea Skioni je 5 km udaljen od termalnih izvora Loutra - Agia Paraskevi, 5 km od mesta Hanioti, oko 14 km od mesta Possidi i 14 km od mesta Paliouri.

Mesto ima najveću luku na Kasandri u kojoj se nalazi veliki broj ribarskih brodića koji svakog jutra isplovljavaju po svežu ribu. Nekoliko taverni i restorana čine ovo mesto vrlo privlačnim. Mesto ima široku peščanu plažu nagrađenu Plavom zastavom.

Prvi vikend u avgustu je rezervisan za tradicionalni Festival sardine koji se održava u luci. Festival traje tri dana, a poslednjeg dana svi posetioci su počašćeni besplatnim obrocima sveže sardine i vinom kao i bogatim kulturnim programom. Tog dana ovde dolaze ljudi iz okolnih mesta.

Termalni izvori se nalaze u mestu Agia Paraskevi na Halkidikiju, na udaljenosti od 4km od mesta Nea Skioni. Mesto Agia Paraskevi skladno kombinuje zelene borove šume sa zlatnom plažom i plavom bojom Egejskog mora.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare