OD 25€ dnevno


Komentara
2

Vila Blue Block Apartments smeštena je u mestu Nea Skioni na Kasandri, na udaljenosti od 100 metara od mora i centra mesta. 

Smeštaj

Vila nudi smeštajne jedinice za 2-4 osobe za samostalan boravak koje uključuju… Opširnije

+30 23740 71540
+30 6936854517
Nea Skioni, Kassandra 63085 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
+30 23740 71540
Pošalji upit za dostupnost +30 6936854517
Nea Skioni, Kassandra 63085 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Vila Blue Block Apartments smeštena je u mestu Nea Skioni na Kasandri, na udaljenosti od 100 metara od mora i centra mesta. 

Smeštaj

Vila nudi smeštajne jedinice za 2-4 osobe za samostalan boravak koje uključuju sopstvenu terasu ili popločano dvorište sa pogledom na more ili na vrt. Studija i apartmani imaju čajnu kuhinju sa mini-frižiderom i rešo sa dve ringle, prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.

Roštilj u bašti gosti mogu slobodno da koriste kao i besplatan WiFi internet koji je dostupan u svim smeštajnim jedinicama.

Pogodnosti vile

• Vrt
• Roštilj
• Klima uređaj
• Grejanje
• Potpuno opremljena čajna kuhinja
• Kupatilo
• Besplatan bežični internet

Vlasnici vile Blue Block su dugo u turizmu i pružaju gostima toplu dobrodšlicu i svu neophodnu pomoć u planiranju raznih izleta.

Nea Skioni - Kasandra

Nea Skioni se nalazi na jugozapadnoj obali prvog prsta Kasandre na udaljenosti od 120km od Soluna, i ima 950 stanovnika. Nea Skioni je 5 km udaljen od termalnih izvora Loutra - Agia Paraskevi, 5 km od mesta Hanioti, oko 14 km od mesta Possidi i 14 km od mesta Paliouri.

Mesto ima najveću luku na Kasandri u kojoj se nalazi veliki broj ribarskih brodića koji svakog jutra isplovljavaju po svežu ribu. Nekoliko taverni i restorana čine ovo mesto vrlo privlačnim. Mesto ima široku peščanu plažu nagrađenu Plavom zastavom.

Prvi vikend u avgustu je rezervisan za tradicionalni Festival sardine koji se održava u luci. Festival traje tri dana, a poslednjeg dana svi posetioci su počašćeni besplatnim obrocima sveže sardine i vinom kao i bogatim kulturnim programom. Tog dana ovde dolaze ljudi iz okolnih mesta.

Termalni izvori se nalaze u mestu Agia Paraskevi na Halkidikiju, na udaljenosti od 4km od mesta Nea Skioni. Mesto Agia Paraskevi skladno kombinuje zelene borove šume sa zlatnom plažom i plavom bojom Egejskog mora.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

2274 Zoran   18/07/2019
Prevaranti. Dogovorena je cena pre polaska, potvrđeno na koju vrstu smeštaja se tiče i uplaćena rezervacija, muškarcu (verujemo sin vlasnice). Još jednom preko emaila sve potvrdili. Kada smo predveče umorni od puta došli pred zgradu, sačekuje nas nekakva žena za koju nemamo pojima ko je (naravno nema pojima engleski) i šta je i traži 5€ više da se doplati. Pošto sam imao kontakt od mladića kome sam uplatio , on se pravio nevešt a mi smo samo želeli da odmaramo i na plažu i da ostavimo kasnije da se dogovorimo oko cene. Naravno nikakvog dogovora nije bilo. Smeštaj je jako loš, vrata koja se ne modu zatvoriti i škipe, posuđe koje je zagorelo, niko od "ljubaznih domaćina" nije objasnio gde se odlaže smeće....
2405 Natasa   14/08/2019
Ako slucajno dolazite ovde ponesite sve svoje sa sobom ukoliko "slucajno" dobijete sobu koju ste uplatili ...