OD 29€ dnevno


Komentara
0

Blue Green Bay Hotel 3* je izgrađen 2009. godine na jednom od najlepših predela ostrva Skopelos, u bujnom zelenom zalivu Panormos, na udaljenosti od 16 kilometara jugozapadno od grada Skopelosa. Kompleks je smešten u prelepoj uvali na udaljenosti od samo 20 metara od plaže sa Plavom zastavicom i… Opširnije

www.skopeloshotels.eu
+30 24240 22227
Panormos Bay 37003 Skopelos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.skopeloshotels.eu +30 24240 22227
Pošalji upit za dostupnost
Panormos Bay 37003 Skopelos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Blue Green Bay Hotel 3* je izgrađen 2009. godine na jednom od najlepših predela ostrva Skopelos, u bujnom zelenom zalivu Panormos, na udaljenosti od 16 kilometara jugozapadno od grada Skopelosa. Kompleks je smešten u prelepoj uvali na udaljenosti od samo 20 metara od plaže sa Plavom zastavicom i nudi svim gostima pravu oazu za odmor, opuštanje i uživanje.

Hotel se sastoji od šesnaest dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba, kao i porodičnih apartmana, dvospratnih apartmana i apartmana za mladence. Smeštajne jedinice su ukusno uređene i u kombinaciji sa zlatnim peskom i zelenim borovima koji rastu do mora, stvaraju sliku izuzetne lepote.

Terase smeštajnih jedinica imaju prelep pogled na prirodnu luku Blo i njenu jedinstvenu lepotu, kao i na fascinantan zalazak sunca. Hotel ima impresivan, najveći bazen na ostrvu sa besplatnim suncobranima i udobnim ležaljkama.

Komforni objekati kompleksa, prirodni pejzaži i visoko kvalitetna usluga pružaju idealne uslove za nezoboravan odmor.

Pored jedinstvene plaže Panormos sa svojim kristalno čistim morem, Blue Green Bay Hotel je veoma blizu drugih plaža na ostrvu Skopelos, a sa iznajmljanim brodom gosti mogu da posete skrivene pećine, netaknute skrivene plaže i malo ostrva Dasia. Hotelski restoran kao i u lokalne taverne nude ukusne lokalne specijalitete i uživanje u neverovatnom pogledu.

"Mojito Bar & Restaurant" je sa velikom pažnjom integrisan na otvorenom prostoru hotela i od ranog jutra pa do zalaska sunca nudi gostima mogućnost da se opuste na ležaljkama sa velikim suncobranima uz osvežavajuća pića i grickalice.

Blue Suites Hotel ima specijalno dizajniran prostor za parkiranje i tu svi gosti mogu bezbedno da parkiraju svoj automobil.
Hotel prihvata sve kreditne kartice.

O kompaniji

“Spyrou Hotels & Companies” je aktivna kompanija u ugostiteljstvu od 70-ih godina i smatra se pionirom turizma na ostrvu Skopelos. Rigas Hotel 3* je prvi hotel u vlasništvu porodice Spyrou, druga generacija porodice je u portfolio dodala hotele Blue Green Bay 3*, Skopelos Holidays Hotel & Spa 5* i Elios Holidays Hotel 3*.

To je najveća hotelska kompanija na Skopelosu sa ukupno 220 soba, apartmana, studija i bungalova sa privatnim ili zajedničkim bazenom. Ukupan kapacitet u sva 4 hotela je nešto više od 880 gostiju.
Takođe kompanija sa velikim uspehom organizuje svadbe i sve proslave raznih događaja za goste iz celog sveta.

U poslovnoj mreži kompanije je "Mojito Bar & Restaurant" koji se nalazi na plaži Panormos sa Plavom zasatavicom i "Karyatis Bar" u gradu Skopelos sa fascinantnim i spektakularnim pogledom.

Skopelos

Skopelos je magično ostrvo koje se nalazi u severnom delu grupe Sporades ostrva, između ostrva Skijatos i ostrva Alonisos. Ostrvo ima površinu od 96 kvadratnih kilometara i prekeriveno je bujnom borovom šumom, maslinjacima, vinogradima, šljivama i mnogih drugim voćem, a okruženo je zlatnim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

Skopelos ima veliki broj nestvarnih plaža, uglavnom šljunkovitih, a celo ostrvo prekriveno je borovom šumom. Glavni grad je Skopelos, Hora, prepoznatljiv po svojim uskom ulicama koje vode visoko u brdo iznad grada odakle se pruža veličanstven pogled na zaliv i ostrvo Alonisos u daljini. Glavni grad ostrva Skopelos nudi veliki izbor mesta za izlazak, kafea, restorana, taverni.

Najlepše plaže nalaze se izvan grada, a postoji odlična autobuska veza do njih. Neke od plaža su Agios konstantinos, Stafilos, Limnonari, Agnondac, Velanio, Andrines, Milia, Panormos, Kastani, Glisteri. Kristalno čisto more i smaragdna boja mora su na ovom ostrvu zaista nešto posebno.

Oblast Egejskog mora oko Skopelosa i Alonisosa proglašena je za na prirodni rezervat, zaštićen zakonom, zbog velikog broja morskih vrsta koji žive baš na ovom mestu, kao što su mediteranska foka. Veliki broj delfina svakodnevno prate turističke brodove koji odlaze u ovaj jedinstveni Marina park.

Na ostrvu Skopelos u leto 2007. sniman je čuveni mjuzikl Mama Mia, sa Meril Strip i Pirs Brosnanom u glavnoj ulozi.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Usluga pranja veša
Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Parking
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Vrt
Recepcija
Ležaljke i suncobrani
LCD TV
Svakodnevno čišćenje
Tuš/kada
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare