OD 30€ dnevno


Iskustva
0

Charamoglou Eleni Rooms se nalaze u mestu Nikiti, na Sitoniji - Halkidiki. Kompleks je smešten u neposrednoj blizini glavne magistrale, a nedaleko od prelepe gradske plaže. Nedaleko od kompleksa se nalaze kafići, barovi i restorani, super market, pekara, apoteka i banka.… Opširnije

www.nikiti-rooms2let.weebly.com
+30 6932042175
Nikiti 63088 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.nikiti-rooms2let.weebly.com
Pošalji upit za dostupnost +30 6932042175
Nikiti 63088 Halkidiki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Charamoglou Eleni Rooms se nalaze u mestu Nikiti, na Sitoniji - Halkidiki. Kompleks je smešten u neposrednoj blizini glavne magistrale, a nedaleko od prelepe gradske plaže. Nedaleko od kompleksa se nalaze kafići, barovi i restorani, super market, pekara, apoteka i banka. Mesto Nikiti je udaljeno 100 km od Soluna.

Kompleks nudi izuzetno kvalitetan smeštaj u opuštenoj i prijatnoj atmosferi, a predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. U prelepom vrtu kompleksa se nalazi roštilj koji mogu da koriste svi gosti.

Zbog svoje lokacije ovo je idealno mesto i za goste koji su u potrazi za zabavom, kao i za one koji žele miran i opušten odmor.

Pogodnosti i sadržaji kompleksa:

• Blizu plaže
• Nedaleko od centra mesta Nikiti
• Mirno okruženje
• Zaseban ulaz za svaki apartman
• Kuhinja, frižider, posuđe
• Kupatilo/WC
• Klima uređaj
• Balkon
• Kreveti na sprat u porodičnim apartmanima
• Roštilj u vrtu
• Parking
• Parking za bicikle
• Ljubazno osoblje

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.

Crkva Svetog Nikole datira iz 1867, a postoje i ruševine crkvice iz XVI veka koja ima freske iz tog perioda. Nekoliko praistorijskih naselja su iskopana na okolnim brdima.

Stari deo grada Nikiti se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more. Tokom klasičnog perioda, najznačajniji grad cele regije je bio Galipsos, koji se nalazio nešto južnije od današnjeg Nikitija. Već 432. godine grad raskida savez sa atinjanima i većina stanovništva se seli u Olynthos. Godine 1300. većina zemljišta na kome se danas nalazi Nikiti je pripadala velikom broju manastira, kao što su Agios Oros, Xenophontos, Lavras i Xeropotamou.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva