OD 45€ dnevno


Komentara
0

Christina Apartments se nalazi pored plaže u mestu Furka na Halkidikiju. Vila je idealan izbor za porodice i parove koji žele da provedu miran odmor pored mora. Apartmani su udaljeni 350 m od centra Furke gde se nalaze barovi, kafići, taverne i prodavnice suvenira. Najbliži supermarket, bar i taverna se udaljeni svega 50-ak metara od… Opširnije

www.grckainfo.com
Fourkas Beach Chalkidiki 63077
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Fourkas Beach Chalkidiki 63077


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Christina Apartments se nalazi pored plaže u mestu Furka na Halkidikiju. Vila je idealan izbor za porodice i parove koji žele da provedu miran odmor pored mora. Apartmani su udaljeni 350 m od centra Furke gde se nalaze barovi, kafići, taverne i prodavnice suvenira. Najbliži supermarket, bar i taverna se udaljeni svega 50-ak metara od kompleksa Christina Apartments.

Smeštaj

Standard apartman
• Maksimalan broj gostiju 2 odrasle osobe i 2 dece
• Ova vrsta smeštaja sadrži jedan bračni krevet ili dva pojedinačna kreveta u glavnoj spavaćoj sobi i sofu na rasklapanje koja postaje krevet za dvoje ili bračni krevet
• Besplatan Wi-Fi internet, ormar za garderobu, besplatan dečiji krevetac (na zahtev), posteljina, peškiri, kompletno opremljena kuhinja za samostalno hranjenje, klima uređaj, LCD TV, sef, terasa sa dve strane, vrt, svakodnevno čišćenje uz doplatu, doručak u sobi (na zahtev)

Apartman u potkrovlju
• Maksimalan broj gostiju 3 odrasle osobe i 1 dete
• Ova vrsta smeštaja sadrži jedan bračni krevet ili dva pojedinačna kreveta u glavnoj spavaćoj sobi i bračni krevet u potkrovlju
• Besplatan Wi-Fi internet, ormar za garderobu, besplatan dečiji krevetac (na zahtev), posteljina, peškiri, kompletno opremljena kuhinja za samostalno hranjenje, klima uređaj, LCD TV, sef, terase sa dve strane, vrt, svakodnevno čišćenje uz doplatu, doručak u sobi (na zahtev)

Superior apartman
• Maksimalan broj gostiju 2 odrasle osobe i 2 dece
• Ova vrsta smeštaja sadrži jedan bračni krevet ili dva pojedinačna kreveta u glavnoj spavaćoj sobi i sofu na razvlačenje koja postaje krevet za dvoje ili bračni krevet
• King size krevet sa dušekom posebno dizajniranim da vas oslobodi stresa, potpuno opremljena kuhinja (frižider, mini rerna, kuvalo, toster), besplatan bežični internet, ormar za garderobu, besplatan dečiji krevetac (na zahtev), posteljina, peškiri, klima uređaj, LCD TV, sef, terase sa dve strane, svakodnevno čišćenje, doručak u sobi (na zahtev)

Deluxe apartman
• Maksimalan broj gostiju 2 odrasle osobe i 2 dece
• Ova vrsta smeštaja sadrži jedan bračni krevet ili dva pojedinačna kreveta u glavnoj spavaćoj sobi i sofu na razvlačenje koja postaje krevet za dvoje ili bračni krevet
• King size krevet sa dušekom posebno dizajniranim da vas oslobodi stresa, potpuno opremljena kuhinja (frižider, mini rerna, kuvalo, toster), besplatan bežični internet, ormar za garderobu, besplatan dečiji krevetac (na zahtev), posteljina, peškiri, klima uređaj, LCD TV, sef, terase sa dve strane, svakodnevno čišćenje, doručak u sobi (na zahtev)

Cene

  01.06 - 14.06 15.06 - 30.06 01.07 - 14.07 15.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 14.09 15.09 - 30.09
Standard apartman
(2+2 deteta)
50 € 56 € 62 € 67 € 67 € 56 € 50 €
Galerija & apartman
(1. sprat, 3+1)
55 € 61 € 67 € 72 € 72 € 61 € 55 €
Superior apartman
(2+2 deteta)
56 € 62 € 73 € 78 € 78 € 62 € 50 €
Superior apartman
(2+2 deteta)
1. sprat
61 € 67 € 78 € 83 € 83 € 67 € 55 €
Deluxe apartman
(2+2 deteta)
67 € 73 € 78 € 89 € 89 € 73 € 62 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Furka - Kasandra

Fourka postaje sve popularnije letovailšte, a u poslednje vreme se dosta gradi novih objekata. Plaža u Fourki je jedna od najdužih na poluostrvu Kasandra. Nalazi se na 3 km od samog sela Fourka i smeštena je između dva šumovita brda.

Više informacija o mestu pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Sef
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Toster
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare